Alumínium redőny Budapest, alumínium redőny árak.

Tekintse meg redőny termékleírásunkat, Kedvező alumínium redőny árak

Az alumínium redőny a legelterjedtebb árnyékolási forma. Alkalmasak régi és modern családi házak, üzemek vagy irodák árnyékolására. Redőnyökkel szabályozható az épületbe jutó fény mennyisége. Teljesen leengedett állapotban tökéletesen védenek az UV sugaraktól és a kíváncsiskodó tekintetektől. Mindemellett szűri az utca zajait és nem utolsó sorban még fűtés számláján is spórolhat. Mind-e hasznos tulajdonságuk mellet fontos megemlíteni biztonsági funkciójukat. A redőnyök védik az épület leg sérülékenyebb pontját a nyílászárókat.

Az általunk forgalmazott alumínium redőnyök kiváló minőségű alapanyagból készülnek, amelyek kiváló hang és hőszigetelést biztosítanak. Nem utolsósorban pedig nagy biztonsági szerepet tölt be az alumínium redőny használata, mivel a redőny léceinek a rögzítése a tokban helyezkedik el fém tengelyhez kapcsolása úgynevezett féderrel történik, amely a teljesen leengedett állapotában meggátolja a redőny kívülről történő feltolását.

Az alumínium redőny minden része alumíniumból készült, amely rendkívül időtálló. A redőnylécek között purhab töltés található meg, amely a rendkívül jó hőszigetelést és egyben a stabilitást is adja a redőnynek. Az aulimínium redőny léceinek a végein úgynevezett arriter található, mely meggátolja, hogy a lécek oldalirányba elcsúszását. (ezért szerelhetőek az alumínium redőnyök motoros működtetéssel is).


Alumínium redőny Budapest, alumínium redőny árak


Motoros redőnyök alumíniumból: megbízhatóság felsőfokon!

Motoros redőnyök alumíniumból, távirányítós vagy kapcsolós működtetéssel, megfizethető áron - keressen minket Ön is, ha megbízható árnyékolót vásárolna!

Napjainkban az egyik legnépszerűbb árnyékoló eszköz egyértelműen a redőny. Azonban aki mellette dönt, annak nem feltétlenül van egyszerű dolga a pontos típus kiválasztását illetően, ugyanis létezik belőle műanyag, alumínium, manuálisan működő, valamint távirányítóval vagy fali kapcsolóval vezérelhető motoros redőny is. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy miért érdemes az utóbbi változat és a Portos motorok mellett dönteni! 

A motoros redőnyök ára sokáig szinte megfizethetetlen volt, ám a Portos csőmotorok megjelenésével ma már nem kell súlyos anyagi tehertől tartanunk. A Portos termékek nagy előnye más gyártók motorjaival szemben, hogy mindegyikük egy olyan kiegészítő mikrokapcsolóval rendelkezik, aminek köszönhetően lehetséges, hogy a saját megszakítóval nem rendelkező, közös áramkörre kötött motorokat egymástól függetlenül vezéreljük, illetve, hogy a fogásirányt egy mozdulattal megváltoztathassuk. A Portos termékei között kapcsolós és távirányítós redőnymotorokat is találunk. Előbbi esetében egy a falra szerelhető kapcsolóval irányíthatjuk a redőnyt, utóbbinál pedig akár még az ágyból sem kell felkelni az árnyékoló vezérléséhez. A távirányítós és a kapcsolós redőnymotorok használata rendkívül kényelmes és egyszerű, igény esetén pedig fényérzékelővel is felszerelhetőek, ezért mindenkinek ajánljuk ezt a megoldást. A Portos motoros redőnyök megbízhatóak hosszú távon is, cégünk 5 éves garanciát biztosít rájuk. 

Ha Ön is olyan árnyékolót szeretne, amivel garantáltan elégedett lesz, ugyanakkor az ára is megfizethető, a legjobb helyen jár! Döntsön Ön is az alumínium motoros redőnyök mellett Portos motorral! Ha további kérdése merült fel vagy pontos árajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal a részletekkel kapcsolatban akár még ma, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! 

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Redőny lamella:

Két típus létezik a műanyag és az alumínium lamella. Árban a műanyag vezet, ám minőségben és hőszigetelésben az alumínium.

Működtetése:

A redőny működtetése történhet gurtnival, zsinórral, vagy az energiafelhasználás és kényelem szempontjából alumínium redőnyök esetében motorizálhatók is.

Garancia:

Műanyag redőnyeinkre 2 év garanciát vállalunk.
Alumínium redőnyeinkre, 5 év garanciát vállalunk.
Redőny motorizációra 5 év garanciát vállalunk.

Miért válasszon minket?

Mert hisszük, hogy általunk kínált redőnyök széles választék és szolgáltatásaink ár-érték aránya a piacon elérhető legjobb terméket kínálja.

Redőny termékkatalógus letöltése:Alumínium redőny Budapest, alumínium redőny árak

Gördülékeny árnyékolás - redőny rendszerek

A redőny egy tradicionális árnyékolási technika. Egyaránt alkalmazható régi és új családi házak esetében, de alkalmas irodaházak, ipari létesítmények árnyékolására is. A redőny tetszőleges helyzetének beállításával, szabályozható a helyiségbe bejutó fény mennyisége. Leengedett állapotban tökéletes védelmet nyújt az UV sugaraktól és a kíváncsi tekintetektől. Nem csak a fény szabályzására használhatók, hanem az utcáról beszűrődő zajok ellen is védenek.

Külső tokos műanyag redőny

Hagyományos külső tokos műanyag redőny:

A legegyszerűbb szerkezeti felépítéssel bíró műanyag redőny. Alul-felül 45 fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkezik.

Új típusú műanyag redőny:

A külső tokos redőny legnépszerűbb típusa. Alul 45 fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkezik, amely alumínium tokvégekkel záródik. Működése a kefés lefutóknak és a porvédős csapágynak köszönhetően csendes.

Új, kombi típusú műanyag redőny:

A külső tokos kombi redőny legnépszerűbb típusa. Alul 45 fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkezik, amely alumínium tokvégekkel záródik és integrált rolós rovarhálóval rendelkezik. Működése a kefés lefutóknak és a porvédős csapágynak köszönhetően csendes. Helyiségenként legalább egy új típusú kombi redőny választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében.

Vakolható tokos műanyag redőny

Vakolható műanyag redőny:

Vakolható külső tokos műanyag redőny. Amennyiben az építkezés során kialakításra kerül a redőny helye, a vakolható tokozat tökéletesen elrejthető a tokozatban. Működése a kefés lefutóknak és a porvédős csapágynak köszönhetően csendes.

Vakolható kombi típusú műanyag redőny:

Vakolható külső tokos műanyag redőny. Amennyiben az építkezés során kialakításra kerül a redőny helye, a vakolható tokozat tökéletesen elrejthető a tokozatban. Integrált rolós rovarhálóval rendelkezik. Működése a kefés lefutóknak és a porvédős csapágynak köszönhetően csendes. Helyiségenként legalább egy Shadow secret kombi választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében.

Külső tokos alumínium redőny

Külső tokos alumínium redőny:

A külső tokos alumínium redőny legnépszerűbb típusa. Alul45 fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkezik, amely alumínium tokvégekkel záródik. Működésea kefés lefutóknak és a porvédős csapágynak köszönhetően csendes. Motorizált változatban is elérhető.

Külső tokos kombi típusú alumínium redőny:

Alul 45 fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkezik, amely alumínium tokvégekkel záródik és integrált rolós rovarhálóval rendelkezik. Működése a kefés lefutóknak és a porvédős csapágynak köszönhetően, csendes. Helyiségenként legalább egy külső tokos kombi redőny választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében. Helyiségenként legalább egy Shadow extra kombi választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében. Motorizált változatban is elérhető.

Vakolható tokos alumínium redőny

Vakolható külső tokos alumínium redőny:

Amennyiben az építkezés során kialakításra kerül a redőny helye, a vakolható tokozat tökéletesen elrejthető a tokozatban. Működése a kefés lefutóknak és a porvédős csapágynak köszönhetően csendes. Motorizált változatban is elérhető.

Vakolható tokos kombi alumínium redőny:

Amennyiben az építkezés során kialakításra kerül a redőny helye, a vakolható tokozat tökéletesen elrejthető a tokozatban. Integrált rolós rovarhálóval rendelkezik. Működése a kefés lefutóknak és a porvédős csapágynak köszönhetően, csendes. Helyiségenként legalább egy vakolható tokos kombi redőny választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében. Motorizált változatban is elérhető.

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek