Alumínium redőny Budapest, alumínium redőny árak

Tekintse meg redőny termékleírásunkat, Kedvező alumínium redőny árak

Az alumínium redőny a leg elterjedtebb árnyékolási forma. Alkalmasak régi és modern családi házak, üzemek vagy irodák árnyékolására. Redőnyökkel szabályozható az épületbe jutó fény mennyisége. Teljesen leengedett állapotban tökéletesen védenek az UV sugaraktól és a kíváncsiskodó tekintetektől. Mindemellett szűri az utca zajait és nem utolsó sorban még fűtés számláján is spórolhat. Mind-e hasznos tulajdonságuk mellet fontos megemlíteni biztonsági funkciójukat. A redőnyök védik az épület leg sérülékenyebb pontját a nyílászárókat.

Az általunk forgalmazott alumínium redőnyök kiváló minőségű alapanyagból készülnek, amelyek kiváló hang és hőszigetelést biztosítanak. Nem utolsósorban pedig nagy biztonsági szerepet tölt be az alumínium redőny használata, mivel a redőny léceinek a rögzítése a tokban helyezkedik el fém tengelyhez kapcsolása úgynevezett féderrel történik, amely a teljesen leengedett állapotában meggátolja a redőny kívülről történő feltolását.

Az alumínium redőny minden része alumíniumból készült, amely rendkívül időtálló. A redőnylécek között purhab töltés található meg, amely a rendkívül jó hőszigetelést és egyben a stabilitást is adja a redőnynek. Az aulimínium redőny léceinek a végein úgynevezett arriter található, mely meggátolja, hogy a lécek oldalirányba elcsúszását. (ezért szerelhetőek az alumínium redőnyök motoros működtetéssel is).


Alumínium redőny Budapest, alumínium redőny árak


Motoros redőnyök alumíniumból: megbízhatóság felsőfokon!

Motoros redőnyök alumíniumból, távirányítós vagy kapcsolós működtetéssel, megfizethető áron - keressen minket Ön is, ha megbízható árnyékolót vásárolna!

Napjainkban az egyik legnépszerűbb árnyékoló eszköz egyértelműen a redőny. Azonban aki mellette dönt, annak nem feltétlenül van egyszerű dolga a pontos típus kiválasztását illetően, ugyanis létezik belőle műanyag, alumínium, manuálisan működő, valamint távirányítóval vagy fali kapcsolóval vezérelhető motoros redőny is. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy miért érdemes az utóbbi változat és a Portos motorok mellett dönteni! 

A motoros redőnyök ára sokáig szinte megfizethetetlen volt, ám a Portos csőmotorok megjelenésével ma már nem kell súlyos anyagi tehertől tartanunk. A Portos termékek nagy előnye más gyártók motorjaival szemben, hogy mindegyikük egy olyan kiegészítő mikrokapcsolóval rendelkezik, aminek köszönhetően lehetséges, hogy a saját megszakítóval nem rendelkező, közös áramkörre kötött motorokat egymástól függetlenül vezéreljük, illetve, hogy a fogásirányt egy mozdulattal megváltoztathassuk. A Portos termékei között kapcsolós és távirányítós redőnymotorokat is találunk. Előbbi esetében egy a falra szerelhető kapcsolóval irányíthatjuk a redőnyt, utóbbinál pedig akár még az ágyból sem kell felkelni az árnyékoló vezérléséhez. A távirányítós és a kapcsolós redőnymotorok használata rendkívül kényelmes és egyszerű, igény esetén pedig fényérzékelővel is felszerelhetőek, ezért mindenkinek ajánljuk ezt a megoldást. A Portos motoros redőnyök megbízhatóak hosszú távon is, cégünk 5 éves garanciát biztosít rájuk. 

Ha Ön is olyan árnyékolót szeretne, amivel garantáltan elégedett lesz, ugyanakkor az ára is megfizethető, a legjobb helyen jár! Döntsön Ön is az alumínium motoros redőnyök mellett Portos motorral! Ha további kérdése merült fel vagy pontos árajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal a részletekkel kapcsolatban akár még ma, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! 

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Redőny lamella:

Két típus létezik a műanyag és az alumínium lamella. Árban a műanyag vezet, ám minőségben és hőszigetelésben az alumínium.

Működtetése:

A redőny működtetése történhet gurtnival, zsinórral, vagy az energiafelhasználás és kényelem szempontjából alumínium redőnyök esetében motorizálhatók is.

Garancia:

Műanyag redőnyeinkre 2 év garanciát vállalunk.
Alumínium redőnyeinkre, 5 év garanciát vállalunk.
Redőny motorizációra 5 év garanciát vállalunk.

Miért válasszon minket?

Mert hisszük, hogy általunk kínált redőnyök széles választék és szolgáltatásaink ár-érték aránya a piacon elérhető legjobb terméket kínálja.

Redőny termékkatalógus letöltése:Alumínium redőny Budapest, alumínium redőny árak
Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek