Alumínium redőny Budapest, alumínium redőny árak

Tekintse meg redőny termékleírásunkat, Kedvező alumínium redőny árak

Az alumínium redőny a leg elterjedtebb árnyékolási forma. Alkalmasak régi és modern családi házak, üzemek vagy irodák árnyékolására. Redőnyökkel szabályozható az épületbe jutó fény mennyisége. Teljesen leengedett állapotban tökéletesen védenek az UV sugaraktól és a kíváncsiskodó tekintetektől. Mindemellett szűri az utca zajait és nem utolsó sorban még fűtés számláján is spórolhat. Mind-e hasznos tulajdonságuk mellet fontos megemlíteni biztonsági funkciójukat. A redőnyök védik az épület leg sérülékenyebb pontját a nyílászárókat.

Az általunk forgalmazott alumínium redőnyök kiváló minőségű alapanyagból készülnek, amelyek kiváló hang és hőszigetelést biztosítanak. Nem utolsósorban pedig nagy biztonsági szerepet tölt be az alumínium redőny használata, mivel a redőny léceinek a rögzítése a tokban helyezkedik el fém tengelyhez kapcsolása úgynevezett féderrel történik, amely a teljesen leengedett állapotában meggátolja a redőny kívülről történő feltolását.

Az alumínium redőny minden része alumíniumból készült, amely rendkívül időtálló. A redőnylécek között purhab töltés található meg, amely a rendkívül jó hőszigetelést és egyben a stabilitást is adja a redőnynek. Az aulimínium redőny léceinek a végein úgynevezett arriter található, mely meggátolja, hogy a lécek oldalirányba elcsúszását. (ezért szerelhetőek az alumínium redőnyök motoros működtetéssel is).


Mennyire szigetel jól az alumínium redőny?

Az alumínium redőnyök szigetelése nyáron is ugyan olyan fontos, mint télen. De vajon mennyire képes egy redőny a szigetelésre?

Az mindenki számára nyilvánvaló lehet, hogy a nyílászárók a háznak azon részei ahol a legtöbb hő távozik. Ez még e legmodernebb hő védős, 2-3-4 kamrás, üvegek esetén is igaz. Ez különösen azért igaz, mert minél jobban hőszigetelt egy ablak, annál jobb a falak hőszigetelése. Azok, akik jobb ablakokat építenek be, azok a falaikat is jobban hőszigetelik.

Az alumínium redőnyök hőszigetelése oly módon van megoldva, hogy az alumínium redőny kefével csillapított lefutóval rendelkezik, és ezek mellet az alulécek között szigetelő hab is található, ami még hatékonyabbá teszi a hőszigetelést.Segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb árnyékoló terméket.


Alumínium redőny Budapest, alumínium redőny árak
Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Redőny lamella:

Két típus létezik a műanyag és az alumínium lamella. Árban a műanyag vezet, ám minőségben és hőszigetelésben az alumínium.

Működtetése:

A redőny működtetése történhet gurtnival, zsinórral, vagy az energiafelhasználás és kényelem szempontjából alumínium redőnyök esetében motorizálhatók is.

Garancia:

Műanyag redőnyeinkre 2 év garanciát vállalunk.
Alumínium redőnyeinkre, 5 év garanciát vállalunk.
Redőny motorizációra 5 év garanciát vállalunk.

Miért válasszon minket?

Mert hisszük, hogy általunk kínált redőnyök széles választék és szolgáltatásaink ár-érték aránya a piacon elérhető legjobb terméket kínálja.

Redőny termékkatalógus letöltése:Alumínium redőny Budapest, alumínium redőny árak

Blog

Tekintse meg cikkeinket

Ma már olyannyira divatba jött a roletta, hogy építkezéskor vagy felújításkor sokan komoly dilemmába kerülnek, hogy esetleg a jól bevált redőny helyett is a rolettát válasszák. Rövid összefoglalónkból kiderül, mikor érdemes ragaszkodni a redőnyhöz, és mikor célszerűbb inkább a rolettát választani. Amikor árnyékolási megoldásról van szó, általában az első, amire gondolnak az emberek, az a redőny. A redőnyt mindenki ismeri és szereti, tudja kezelni, és a legtöbb lakásba tökéletesen illik is.

Egy műanyag vagy akár alumínium redőnyel, lakásunkban megakadályozhatjuk az esetleges betöréseket és a kíváncsiskodó tekinteteket is kívül hagyhatjuk. Hőszigetelésüknek köszönhetően, a téli fűtés számlánkon lényegesen sokat csökkenthetünk, mivel egy redőny nélküli hagyományos ablakon át rengeteg hő távozik. Még a modern nyílászáróknak is szüksége van redőnyre, mivel egy redőny alkalmas még a teljes sötétítésre is, és túl sok karbantartást sem igényel. Az alumínium redőnyök hátrányai közé...

Az alumínium redőny, népszerű közismert nevén aluredőny az 1990-s évek elején jött a divatba. Az ebben az időszakban még nagy népszerűségnek örvendő faredőny és műanyag redőny kezdte kimutatni gyengeségeit. A faredőny a rendszeres karbantartási és festési igénye, a műanyag redőny pedig az UV állóság miatt lett kevésbé közkedvelt.Ezen hiányok pótlására a legalkalmasabbnak az alumínium redőny mutatkozott. Az alumínium redőnyök nagyon könnyűek, nem korhadnak és korrodálnak.

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek