szalagfüggöny

A szalagfüggöny nem csak árnyékolóként, hanem térelválasztóként is remekel. Ajánljuk mindenkinek, aki ötletes és mutatós megoldást keres a térelválasztásra.

szalagfüggöny

Elegáns és praktikus árnyékolástechnikai eszközt keres? Számos előnnyel jár a szalagfüggöny alkalmazása, amit használhat akár térelválasztóként is.

szúnyogháló, rovarháló

A teljesen felszerelt nyílászárókról egy valami biztosan nem hiányozhat, mégpedig a rovarháló. A repülő rovarok ellen hatásos kiegészítő.

roletta

A roletta népszerű opciónak számít, ha az árnyékolás, fényszabályozás modern eszközeiről van szó. Szép és variálható, praktikus és elegáns.

terasz árnyékolás, kültéri árnyékolásterasz árnyékolás, kültéri árnyékolás

Szeretné a teraszt kellemesebbé tenni? Árnyékra vágyik? A napellenző több típusa közül választhat egyéni igényei szerint, amivel könnyen megoldhatja az árnyékolást.

zsaluzia, alumínium zsaluzia

A zsalúzia a kültéri árnyékolókat lepipálja a sokoldalúságával és az időtállóságával. Miért mondana le egy ilyen árnyékolóról?

alumínium redőny

Szeretné megtapasztalni az aluredőny előnyeit? Keressen bennünket, ügyfeleink számára a legjobb megoldásokat kínáljuk ezen a területen!

S-lamellás zsaluzia

Nemsokára itt a forró nyár, ideje megkezdeni a felkészülést a napfénnyel szemben. Az S-lamellás zsaluzia a nyaralók árnyékolójaként is megállja a helyét.

Z-lamellás zsaluzia

A Z-lamellás zsaluzia jobb árnyékolást biztosít a "C" típushoz képest, mert jobb a záródása. Döntsön mellette, ha egy sokoldalú, dekoratív árnyékolót keres!

C-lamellás zsaluzia

Kültéri reluxa vagyis zsaluzia. Ez, az ablak külső oldalára felszerelhető árnyékoló több lamella típussal készül, a C-lamellás zsaluzia a legelterjedtebb.

szalagfüggöny, irodai szalagfüggöny

Az elegáns irodai térből nem hiányozhat az árnyékoló sem. Az irodai szalagfüggöny az ideális döntés, ha ügyel a részletekre!

hőszigetelt garázskapu

Az ingatlan teljes körű felkészítése a télre a nyílászárókon is múlik. Ne végezzen fél munkát, a hőszigetelt garázskapuval is jó döntést hoz!

A vakolható műanyag redőny az árnyékolók egyik legnépszerűbb típusa. Elrejthető tokozat és csendes működés jellemzi, ezért mindenhova remek választás.

külsőtokos műanyag redőny

Külsőtokos műanyag redőnyök hagyományos, új és új, rovarhálóval kombinált változatban kaphatók. Forduljon hozzánk bizalommal az árnyékolóért Ön is!

redőnykapu

Redőnykapuk korszerű kivitelben, megfizethető áron, megbízható cégtől! Keressen minket bizalommal, ha Ön is a maximális biztonságra törekszik!

irodai szalagfüggöny

Az irodai szalagfüggönyből válasszon praktikus és egyszerre stílusos modellt! A szalagfüggöny az ablak és az iroda dísze is.

motoros alumínium redőnyök

A motoros alumínium redőnyök használatát a nyaralókhoz is ajánljuk! A hétvégi ház hasznos kiegészítője egy minőségi árnyékoló!

Napellenző

Napellenző használatával még a legnagyobb forróságban is kellemes árnyékos lesz a terasz! Forduljon hozzánk az árnyékolóért, használja ki a kertjét!

zsaluzia

A zsaluzia sokoldalú, stílusos árnyékoló, ami az Ön otthonát is kényelmesebbé teheti! Fedezze fel a termékeinkben rejlő lehetőségeket, kérje ajánlatunkat!

Alumínium redőnykapukkal az ipari épületek sokoldalú bejáratot kapnak. A redőnykapu helytakarékos megoldást jelent.

alumínium redőny

Budapesti alumínium redőnyt beszerezni egyszerűbb, mint gondolná. Legyen új árnyékolója kiváló minőségben!

Irodai szalagfüggönyökkel elegáns környezetben tud dolgozni! Az új árnyékolók a függönyökkel ellentétben, praktikus használattal járnak.

Alumínium redőnyök

Az alumínium redőny az árnyékolók favoritjai. Az árnyékolásban szintén a minőségi alapanyagok számítanak, ha azt szeretnénk, hogy a megvásárolt szerkezet tökéletesen funkcionáljon.

roletta

A roletta ideális választás azok számára, akik csökkentenék a kiadásaikat, ugyanakkor ragaszkodnak a stílusos megoldásokhoz.

A motoros redőny az árnyékolók működtetését egyszerűbbé teszi. Miért kellene motorizált árnyékolót, redőnymotorral használni? Egyszerűen azért, mert az árnyékolók mozgatása sokszor nehézkes és van úgy, hogy még túl nagy feladat is.

szalagfüggöny

A szalagfüggöny nemcsak hagyományos ablakra illik, ideális választás a francia ablakra is. A nappalikban kedvelt megoldás az egészen a padlóig lenyúló ablak, ami akár egy teljes fal szélességben húzódik végig a szoba mentén.

Alumínium redőnyök

Alumínium redőnyöket használni az ablakokon kifizetődő döntés. A kültéri árnyékolók között a műanyag és az alumínium modellek is szóba jöhetnek. Az, hogy melyiket választja a vásárló, több szemponton is múlik. A szempontok között szerepel például az ár vagy az is, hogy maga redőny mennyire tud sokáig jól teljesíteni. A redőny alapanyaga sokat számít, mert hatássál van mind a kettő, az előbb felsorolt szempontra.

könyökkaros napellenző

A könyökkaros napellenző a szabadtéri vendéglátás alapvető kiegészítője! A tavasz első, melegebb sugaraival a teraszok, kert helyiségek is nyitnak, ébredeznek a téli álomra küldött kerti bútorok.

lakásfelújítási támogatás

A lakásfelújítási támogatás egy jól kihasználható, sokoldalú program, aminek köszönhetően kedvező áron szerezhetünk be árnyékolástechnikai termékeket is.

roletták

A roletták sokkal többre képesek az árnyékolásnál, dekorációs szerepük is van! A függönyök és árnyékolók valamilyen formában minden egyes ablakon ott vannak és praktikus szerepet töltenek be.

A redőnyöknek a legjobb tulajdonságai érvényesülnek a redőnykapukban. A redőnyhöz hasonlóan a redőnykapu is lamellákból áll. Mivel a garázsokra szerelt kapu nem árnyékoló szerepet tölt be, hanem a melléképületet zárja le, természetes, hogy nem műanyagból készül vagy hasonló, gyengébb anyagból. Alumínium alapanyaguk pont megfelelő ahhoz, hogy ellenálló és biztonságot adó legyen a garázs kapuja.

Mennyire szigetel jól az alumínium redőny?

Az mindenki számára nyilvánvaló lehet, hogy a nyílászárók a háznak azon részei ahol a legtöbb hő távozik. Ez még e legmodernebb hő védős, 2-3-4 kamrás, üvegek esetén is igaz. Ez különösen azért igaz, mert minél jobban hőszigetelt egy ablak, annál jobb a falak hőszigetelése. Azok, akik jobb ablakokat építenek be, azok a falaikat is jobban hőszigetelik.

alumínium redőnyök Budapesten

Lassan az ősz derekán járunk, visszavonhatatlanul közeledik a hidegebb téli idő is. Ilyenkor érdemes egy kicsit átgondolni, hogy a lakás megfelelően fel van-e készítve a fagyokra: jól zárnak-e az ablakok, nem sérült-e a szigetelés, rendben működik-e a fűtés, ha pedig problémát észlelünk, akkor célszerű mihamarabb orvosolni.

Kling garázskapuk

Akinek van saját autója, az tudja, hogy az erős és biztonságos garázs megléte éppen olyan fontos, mint amennyire az autó karbantartása. Hiába ügyel mindenre és gondoskodik arról, hogy az autó állapota tökéletes legyen, ha a garázs nem tudja az ideális körülményeket buztosítani a járműnek.

szalagfüggöny

Beltéri árnyékolót keres és szívesen kipróbálna olyan megoldásokat is, amik nem a hagyományos kategóriába tartoznak?

könyökkaros napellenző

A napvédelemnek a legegyszerűbben alkalmazható eszköze egy szép, színes napellenző. A klasszikus, könyökkaros napellenzők már bebizonyították, hogy érdemes velük számolni a meleg, nyári hónapokban.

könyökkaros napellenző

A nyár nem arról szól, hogy a négy fal között ücsörgünk és lemaradunk a szép időről. A nyár a napfényről szól, a kerti partikról, a grill finomságokról, a lusta heverészésről a teraszon, a nagy beszélgetésekről a virágillatú alkonyokban. Mindez akkor a legtökéletesebb, ha közben egy színes napellenzőt lebegtet a szellő a fejünk fölött.

szalagfüggönyt lakásba

Szalagfüggönnyel ma már sok helyen találkozhatunk, pedig egy időben főleg irodákban alkalmazták ezt az árnyékolót. Napjainkban egyre többen választják a szalagfüggönyt lakásba is, amit a számtalan előnyének köszönhet. Hogy mik is ezek pontosan? Nézzük ezt egy kicsit bővebben!

alumínium redőny Budapesten

Napjainkban a globális felmelegedés hatására egyre hosszabbak a nyári aszályos időszakok és sajnos egyre többször kerül sor hőségriadóra is, amikor a napi középhőmérséklet meghaladja a 25 fokot. Ezt különösen a zsúfolt nagyvárosokban nehéz elviselni, ahol kevesebb az árnyékot adó fa, illetve ontja magából a forróságot a beton is.

alumínium redőnyök

Nyári időszakban gyakran előfordulnak olyan forró napok, amikor még a klímaberendezések használata mellett is valamennyire érezteti hatását az ingatlanokban a kint tomboló hőség. Ilyenkor szükség van olyan megoldásra, amivel az emberek megakadályozhatják, hogy bejusson a forróság a lakóterekbe.

Sajnos olyan világot élünk, ahol oda kell figyelni a biztonságra. A bűnözők gyorsan felismerik az adódó lehetőségeket, és kihasználják, ha valaki nem védi kellőképpen a lakását, főleg a fővárosban, ahol néha még a közvetlen szomszédok sem ismerik egymást.

A téli időszakban a nyílászárók folyamatosan ki vannak téve az évszak szélsőségeinek. A fagy, a havazás egyes esetekben komoly károkat is okozhat az ablakokban, ezt pedig meg kell akadályozni.

Az olyan árnyékolók, mint amilyen a szalagfüggöny is, letisztult és modern megjelenéssel rendelkeznek. Ez a minimalizmus nem feltétlenül vonatkozik a szerkezetükre, hiszen kicsit több kiegészítőből állnak és másképp működnek, mint egy hagyományos árnyékoló, például függöny esetében.

Szalagfüggönnyel egy időben szinte csak közintézményekben és irodákban lehetett találkozni, napjainkban azonban már egyre népszerűbb ez az árnyékoló magánlakásokban is.

Mikor roletta és mikor redőny?

Ma már olyannyira divatba jött a roletta, hogy építkezéskor vagy felújításkor sokan komoly dilemmába kerülnek, hogy esetleg a jól bevált redőny helyett is a rolettát válasszák. Rövid összefoglalónkból kiderül, mikor érdemes ragaszkodni a redőnyhöz, és mikor célszerűbb inkább a rolettát választani. Amikor árnyékolási megoldásról van szó, általában az első, amire gondolnak az emberek, az a redőny. A redőnyt mindenki ismeri és szereti, tudja kezelni, és a legtöbb lakásba tökéletesen illik is.

Melyiket válasszam? 8 különbség a szalagfüggöny és a reluxa között

Nehéz választani a szalagfüggöny és a reluxa között. Hiszen mind a szalagfüggöny árak, mind a reluxa árak rendkívül kedvezőek cégünknél. Két csinos, tetszetős, mégis praktikus, költséghatékony és tartós megoldásról van szó.Mutatunk most 8 különbséget a szalagfüggöny és a reluxa között azért, hogy megkönnyítsük a döntést:A reluxa részegységei kisebbek, mint a szalagfüggöny lamellái.

Alumínium redőny

Egy műanyag vagy akár alumínium redőnyel, lakásunkban megakadályozhatjuk az esetleges betöréseket és a kíváncsiskodó tekinteteket is kívül hagyhatjuk. Hőszigetelésüknek köszönhetően, a téli fűtés számlánkon lényegesen sokat csökkenthetünk, mivel egy redőny nélküli hagyományos ablakon át rengeteg hő távozik. Még a modern nyílászáróknak is szüksége van redőnyre, mivel egy redőny alkalmas még a teljes sötétítésre is, és túl sok karbantartást sem igényel. Az alumínium redőnyök hátrányai közé sorolható a drágaság. Ezek költségesebbek, mint például a műanyag változatok, viszont sokkal több, akár évtizedekig hosszabb élettartammal rendelkeznek, és csendesebb működés jellemzi őket.

szalagfüggöny Budapest

A szalagfüggöny minden unalmas, szürke helyiséget képes feldobni, képes új színt vinni a mindennapi rutin tevékenységek monotonitásába. A szalagfüggöny árak mégis nagyon barátiak, akár Budapesten, akár vidéken keres ilyen megoldást. A szalagfüggöny tehát egy kitűnő árnyékoló, mely rengeteg igényt elégíthet ki. Azt is el kell mondanunk azonban, hogy a szalagfüggöny tisztítására, kezelésére és tárolására is érdemes kicsit jobban odafigyelni annak érdekében, hogy az élmény sokáig felemelő maradhasson.

alumínium redőny

Az alumínium redőny, népszerű közismert nevén aluredőny az 1990-s évek elején jött a divatba. Az ebben az időszakban még nagy népszerűségnek örvendő faredőny és műanyag redőny kezdte kimutatni gyengeségeit. A faredőny a rendszeres karbantartási és festési igénye, a műanyag redőny pedig az UV állóság miatt lett kevésbé közkedvelt.Ezen hiányok pótlására a legalkalmasabbnak az alumínium redőny mutatkozott. Az alumínium redőnyök nagyon könnyűek, nem korhadnak és korrodálnak.

szalagfüggöny

A szalagfüggöny a hagyományos csipkefüggöny és sötétítőfüggöny előnyeit egyesíti magában, hisz a 89 vagy 127 mm széles szalagfüggöny lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszthetjük be. Kiváló belső árnyékoló a szalagfüggöny, amely a lamellái átlapolásával, egy mozdulattal kizárja a kíváncsi tekinteteket is. Széles választékunkból több féle szalagfüggöny lamella közül lehet választani. Az áttetszőtől a teljes sötétséget biztosító fényzáró szalagfüggönyig.

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek