A könyökkaros napellenző az árnyékolás királya!

2020. 07. 08. 10:21

A napvédelemnek a legegyszerűbben alkalmazható eszköze egy szép, színes napellenző. A klasszikus, könyökkaros napellenzők már bebizonyították, hogy érdemes velük számolni a meleg, nyári hónapokban. Egy ilyen árnyékoló viszonylag nagy területet tud árnyékba vonni, ezért mindenképpen egy könyökkaros napellenzőt javaslunk azoknak, akik a napernyőknél biztosított nagyobb árnyékot akarnak kihasználni.

könyökkaros napellenző maximum szélessége tíz méter is lehet, a rögzítéstől számítva pedig akár négy méterre is ki tud nyúlni a ponyva. Mivel a tartó szerkezetet több felületre is lehet rögzíteni, ezért nincs akadálya annak, hogy szinte bármilyen épülethez csatlakoztatni lehessen.

Egy ilyen típusú árnyékoló, mint amilyen a könyökkaros napellenző is, olyan árnyékolást nyújt, amire szüksége van egy hétvégi vendégséghez, egy családi ebédhez, kerti partihoz vagy a kávézója teraszának kellemes árnyékolásához.

A magánházak tulajdonosai és  a vendéglátó egységek üzemeltetői egyaránt ki tudják használni a könyökkaros napellenzőben rejlő lehetőségeket. Amikor tűz a nap, csak ki kell engedni és élvezni a nagy kiterjedésű árnyékos  felületet, amit ad. Ha nincs rá szükség, kis helyet foglal, szinte észre sem lehet venni betekert állapotban. A méretek ne riasszák el, a könyökkaros napellenző mozgatása a megrendelő igényei alapján kézzel, motorral is egyszerű és elakadásmentes. Amikor gyorsan kell cselekedni és a megváltozott időjárás sürgeti a könyökkaros napellenző betekerését, akkor is jól teljesít az árnyékoló. Akár időjárásfüggő vezérléssel is ki lehet egészíteni a napellenzőt.

A könyökkaros napellenző közvetlenül tőlünk megrendelhető. Az ügyfél kívánságai alapján a méret, a működtetés vagy a szín tekintetében is olyan árnyékolót szállítunk, ami kiszolgálja az igényeit. Keressen minket bizalommal, amennyiben azt tervezi, hogy új árnyékolót szerez be az ingatlanához vagy a vállalkozásához! A honlapon megadott elérhetőségeink egyikén tud kapcsolatba lépni a kollégáinkkal és az általunk forgalmazott termékekről érdeklődni!


Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek