A külsőtokos műanyag redőnyök típusai

2022. 09. 13. 09:15

Külsőtokos műanyag redőnyök hagyományos, új és új, rovarhálóval kombinált változatban kaphatók. Forduljon hozzánk bizalommal az árnyékolóért Ön is! 

Kétségtelen, hogy napjainkban a legnépszerűbb árnyékolók a redőnyök, azon belül is a külsőtokos műanyag redőnyök. A legnagyobb előnyük a kiváló hőszigetelő képességük, aminek köszönhetően spórolhatunk otthonunk hűtésén és fűtésén, de persze arról sem szabad megfeledkezni, hogy mennyire jól szabályozhatjuk velük a bejutó fény mennyiségét. Azonban a külsőtokos műanyag redőny kiválasztása nem mindig olyan egyszerű, mert bizony ebből az árnyékolóból is többféle létezik. Az alábbiakban ehhez nyújtunk egy kis segítséget. 

Közkedvelt megoldás a hagyományos külsőtokos műanyag redőny. Ez tulajdonképpen a legegyszerűbb szerkezeti felépítéssel bíró műanyag redőny. Alul és felül is 45 fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkezik. A legnépszerűbb verzió ennek a modernebb változata, az új típusú műanyag redőny. A hagyományoshoz hasonlóan ez is 45 fokban hajlított alul, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkezik, azonban ez alumínium tokvégekkel záródik. Az új típusú külsőtokos műanyag redőny működése a kefés lefutóknak és a porvédős csapágynak köszönhetően rendkívül csendes. És végül, de nem utolsó sorban, meg kell említeni a szintén népszerű, új kombi típusú műanyag redőnyöket is. Ezek is alul 45 fokban hajlítottak, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkeznek, ami alumínium tokvégekkel záródik, de pluszban integrált rolós rovarhálóval is felszereltek. Szintén csendes működés jellemzi őket. A legjobb, ha helyiségenként legalább egy új típusú kombi redőny kerül beépítésre, így könnyen biztosítható  a zavartalan szellőztetés.

Amennyiben a külsőtokos műanyag redőnyök felkeltették az érdeklődését, ne habozzon, keressen fel minket mielőbb! Cégünk kedvező árakkal áll rendelkezésére és rövid időn belül biztosítja az árnyékolót. Kérje ajánlatunkat akár még ma, hogy még a fűtési szezon megkezdődése előtt felszerelhessük otthonába az új, jól hőszigetelő árnyékolókat! 


Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek