A motoros redőny a nagy ablakokra is illik!

2021. 08. 30. 10:40

A motoros redőny az árnyékolók működtetését egyszerűbbé teszi. Miért kellene motorizált árnyékolót, redőnymotorral használni? Egyszerűen azért, mert az árnyékolók mozgatása sokszor nehézkes és van úgy, hogy még túl nagy feladat is.

A nagy méretű ablakok vagy a terasz és erkély ajtók is nehezebbek és nagyobbak, mint egy átlagos redőny. A legújabb árnyékolókat úgy tervezik, hogy akár nagyobb távolságból is mozgatni lehessen őket. Miért szenvedne egy olyan redőnnyel, ami több méter széles vagy éppen több méter magas, nem beszélve a súlyról, amikor egy gombnyomással is elintézheti a redőnyök mozgatását?

motoros redőnyöket nem kell megközelíteni se, nem kell húzni, rángatni vagy pedig a lamellákat igazgatni. A redőny motorja elég erőt tud kifejteni ahhoz, hogy minden méretű árnyékolót a kívánt pozícióba tudjon mozdítani.

Szereltessen motoros redőnyöket az ablakokra vagy az ajtókra és használja ki a motorokban meglévő lehetőséget! Két választása van annak az ügyfélnek, aki motoros redőnyökre szeretné cserélni a kézi mozgatású árnyékolókat. Az egyik a távkapcsoló, a másik pedig a kapcsoló. A redőny motorját és a kapcsolóját elektromos vezeték köti össze. Ez továbbítja a jelet a motornak a mozgatáshoz. A távirányítónál vezeték nélkül, rádiós jelekkel történik a távkapcsoló és a redőnymotor közötti kommunikáció. Egyszerre több redőnnyel is kapcsolatba tud lépni a távirányító. A motoros redőny programozható, bármikor mozoghat, amikorra beállítják az időzítőt. Ezzel a funkcióval olyan okos otthon kiegészítő válik belőle, ami a betörés megelőzéséhez is ideális.

Az új motoros redőnyeit megtalálja nálunk! Rendeljen olyan modern árnyékolókat, amiket jobban ki tud használni a régiekkel összehasonlítva! A cégünk által forgalmazott redőnyöket nagyon jó ár-érték arányban tudja megvásárolni. Modernizálja árnyékolóit és élvezze az előnyeit a redőny cserének! Minden, termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatos kérdést megválaszolunk a megadott elérhetőségeink egyikén. Keresse kollégáinkat bizalommal!


Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek