A redőnykapunak köszönhetően a cég telephelye is biztonságban lesz!

2022. 08. 18. 09:08

Redőnykapuk korszerű kivitelben, megfizethető áron, megbízható cégtől! Keressen minket bizalommal, ha Ön is a maximális biztonságra törekszik! 

Természetes, hogy minden cégvezető szeretné biztonságban tudni a telephelyét. Szerencsére erre számtalan módszer van, de mindig sarkalatos pont a nagyméretű bejáratok hatékony védelme. Hagyományos bejárati ajtóból ugyanis nem nehéz olyat beszerezni, ami biztonsági funkciókkal ellátott, azonban egy olyan bejárat esetében, ahol járművek is közlekednek, ezért nagyobb méretű, már nem ilyen egyszerű a helyzet. Ide a redőnykapuk jelentik a legjobb megoldást. 

A redőnykapuk hatékony védelemben részesítik a cég telephelyét akkor is, amikor nincs ott senki. További előnyük, hogy rendkívül könnyen használhatóak, működtetésük kézzel és motorral is történhet. És ezzel még nincs vége az indokoknak, hogy miért érdemes a redőnykaput választani a cég telephelyéhez! Nyitáskor a szerkezet a kapunyílás felett elhelyezkedő redőnyszekrény tengelyére csévélődik fel, így nem foglal plusz helyet. A redőnykapu előtt akár közvetlenül is meg lehet állni a járművekkel, nem kell helyet hagyni, mint például a billenő technikával nyíló kapuk esetében. Ez egy kisebb területű telephelynél, ahol amúgy is szűk a hely, óriási könnyebbséget jelent a dolgozók számára, ráadásul biztonsági szempontból is előnyös, hiszen még véletlenül sem történhet baleset a kapu nyílása miatt. 

redőnykapu a rengeteg előny ellenére megfizethető árú megoldást jelent. Cégünk rendkívül széles választékkal áll ügyfelei rendelkezésére, mind a kialakítás, mind a színek tekintetében. Az általunk kínált redőnykapuk biztonsági feltolásgátlóval is ellátottak. Tartósak, hosszú éveken át szolgálják majd cége telephelyét. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a redőnykapuk iránt, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje részletes tájékoztatásunkat! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, bátran tegye fel nekik a felmerülő kérdéseit! 


Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek