A rolettával garantált a stílusos, költségkímélő árnyékolás!

2021. 09. 28. 09:04

roletta ideális választás azok számára, akik csökkentenék a kiadásaikat, ugyanakkor ragaszkodnak a stílusos megoldásokhoz.

Az árnyékolók beszerzésének sokan igencsak összetett elvárásokkal vágnak neki. Egyeseknek nem csupán az számít, hogy költséghatékony megoldásokat találjanak, hanem az is, hogy az árnyékolók lakásdekorációként is megállják a helyüket. Stílusos, mintás textíliából készült árnyékolókkal igencsak egyedülálló hangulatot lehet varázsolni az ingatlanba. Amennyiben Ön is szeretne látványos összképet létrehozni otthonában, ajánljuk figyelmébe a rolettákat!

roletták tökéletesen megfelelnek az elképzeléseinek. Ezek az árnyékolók egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, nagyon sokan választják őket. Az ízléses kinézet és a kedvező árfekvés mellett azért is kedvelik sokan a rolettákat, mert egészen kicsi a helyigényük és nagyon egyszerű használni őket. Bizonyos árnyékolók telepítéséhez és kezeléséhez hosszú időre van szükség, erre pedig a rohanó mindennapokban nem mindenkinek van kapacitása. Az árnyékolókból többféle típus is elérhető. A rugós roletták működéséről egy beépített rugó gondoskodik, amellyel könnyedén szabályozható a textil anyag mozgatása. Ha nagyobb nyílászáró felületet szeretne lefedni, ez esetben a gyöngyláncos rolettát ajánljuk, amit még automatizálni is lehet. Bármelyiket is választja, garantáljuk, hogy elégedett lesz az árnyékolóval. A megrendelt roletta hosszú éveken át ki fogja szolgálni. Az anyag megőrzi hibátlan kinézetét, sokáig élvezheti az igényes textil látványát.

Ha szeretné megtapasztalni a roletták előnyeit, forduljon hozzánk bizalommal! Kiváló ár-érték arányú termékeket kínálunk az ügyfeleknek, amikre két év garanciát is vállalunk. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat az árnyékolókról, és referenciáinkról is láthat fotókat, így előzetesen megbizonyosodhat arról, hogy kifogástalanul dolgozunk. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bátran a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.


Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek