A szalagfüggöny

2017. 10. 19. 16:27

A szalagfüggöny a hagyományos csipkefüggöny éssötétítőfüggöny előnyeit egyesíti magában, hisz a 89 vagy 127 mm szélesszalagfüggöny lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fénytereszthetjük be. Kiváló belső árnyékoló a szalagfüggöny, amely a lamellái átlapolásával,egy mozdulattal kizárja a kíváncsi tekinteteket is.

 

Széles választékunkból több féle szalagfüggöny lamella közüllehet választani. Az áttetszőtől a teljes sötétséget biztosító fényzárószalagfüggönyig. A trendi terrakotta szalagfüggöny, ananász, ill. pasztellárnyalatú gazdag színválasztékú szalagfüggöny-lamellák a hagyományos fehér-bézsszínkombinációk mellett a lakások mind kedveltebb korszerű függönyözését tesziklehetővé

 

A szalagfüggöny praktikussága miatt nem véletlen, hogy azirodák elengedhetetlen "felszerelési tárgya" lett a szalagfüggöny. Aszalagfüggöny nem csak egyenes hanem, ferde felületek esetében is alkalmazható.Mivel összehúzott állapotban a Szalagfüggöny csak néhány centimért foglal el,ezért térelválasztóként is kitűnően funkcionál.

 

Az irodák és bankok egyik legideálisabb árnyékolója aszalagfüggöny, de akár otthonunkba is ideális választás lehet, mely tökéletesenalkalmas a nagy üvegfelületekkel rendelkező nyílászárók árnyékolására.

 

A szalagfüggöny lamellák elfordításával szabályozhatja abeáramló fény mennyiségét, melynek köszönhetően kellemes hangulatot varázsolhathelységeibe. A szalagfüggöny lamellák széles színválasztékának köszönhetően, otthonábanis élvezheti a szalagfüggöny által teremtett hangulatos fény-árnyékot.Számítógéppel ellátott munkahelyek vagy nedves, párás kereskedelmi helyiségek(cukrászdák, konyhák) belső munkaterületeinek árnyékolására ajánljuk a fényzárószalagfüggöny – általában PVC alapú szalagfüggönylamellák alkalmazását.

 

A szalagfüggöny karnisok legtöbb esetben a mennyezetre vagyaz oldalfalra, a padlóval párhuzamosan kerülnek felszerelésre.