A szalagfüggöny

2017. 10. 19. 16:27

A szalagfüggöny a hagyományos csipkefüggöny és  sötétítőfüggöny előnyeit egyesíti magában, hisz a 89 vagy 127 mm széles szalagfüggöny lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt  ereszthetjük be. Kiváló belső árnyékoló a szalagfüggöny, amely a lamellái átlapolásával,  egy mozdulattal kizárja a kíváncsi tekinteteket is.

Széles választékunkból több féle szalagfüggöny lamella közüllehet választani. Az áttetszőtől a teljes sötétséget biztosító fényzáró  szalagfüggönyig. A trendi terrakotta szalagfüggöny, ananász, ill. pasztellárnyalatú gazdag színválasztékú szalagfüggöny-lamellák a hagyományos fehér-bézsszínkombinációk mellett a lakások mind kedveltebb korszerű függönyözését tesziklehetővé

A szalagfüggöny praktikussága miatt nem véletlen, hogy az  irodák elengedhetetlen "felszerelési tárgya" lett a szalagfüggöny. A  szalagfüggöny nem csak egyenes hanem, ferde felületek esetében is alkalmazható.  Mivel összehúzott állapotban a Szalagfüggöny csak néhány centimért foglal el,  ezért térelválasztóként is kitűnően funkcionál.

Az irodák és bankok egyik legideálisabb árnyékolója a  szalagfüggöny, de akár otthonunkba is ideális választás lehet, mely tökéletesen  alkalmas a nagy üvegfelületekkel rendelkező nyílászárók árnyékolására.

A szalagfüggöny lamellák elfordításával szabályozhatja a  beáramló fény mennyiségét, melynek köszönhetően kellemes hangulatot varázsolhat  helységeibe. A szalagfüggöny lamellák széles színválasztékának köszönhetően, otthonában  is élvezheti a szalagfüggöny által teremtett hangulatos fény-árnyékot.  Számítógéppel ellátott munkahelyek vagy nedves, párás kereskedelmi helyiségek(cukrászdák, konyhák) belső munkaterületeinek árnyékolására ajánljuk a fényzáró  szalagfüggöny – általában PVC alapú szalagfüggöny lamellák alkalmazását.

A szalagfüggöny karnisok legtöbb esetben a mennyezetre vagyaz oldalfalra, a padlóval párhuzamosan kerülnek felszerelésre. Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek