A szalagfüggöny otthoni felhasználásának előnyei

2020. 04. 09. 11:02

Szalagfüggönnyel ma már sok helyen találkozhatunk, pedig egy időben főleg irodákban alkalmazták ezt az árnyékolót. Napjainkban egyre többen választják a szalagfüggönyt lakásba is, amit a számtalan előnyének köszönhet. Hogy mik is ezek pontosan? Nézzük ezt egy kicsit bővebben!

szalagfüggöny népszerűségének egyik titka, hogy nem csak egy egyszerű árnyékoló. Nagyon jól használható, mint térelválasztó is, akár két helyiség közé, akár a szoba egy kisebb részének elválasztására. Mögötte berendezhetünk akár egy kis dolgozóhelyiséget is, de nagyszerű választás akkor is, ha kis lakásban szeretnénk egy, a kíváncsi szemek elől elzárt kuckót kialakítani. A szalagfüggönyt elég akkor elhúzni, amikor szükség van rá, ha viszont időnként inkább a nagy tér a fontos, akkor sem kell, hogy útban legyen. Az árnyékoló rengeteg mintában és színben kapható, így biztos lehet benne, hogy Ön is megtalálja majd azt a változatot, ami illik otthona berendezéseihez és hangulatához. Igen népszerűek például a színes verziók, amikor a csíkok különböző színűek, mert ezzel könnyen fel lehet dobni bármelyik helyiséget. Ha meguntuk, akkor pedig nagyon egyszerűen le lehet cserélni. A szalagfüggöny nagy előnye még, hogy könnyen kezelhető, ráadásul nem kell levenni ablaktisztításhoz sem, sőt, vasalásra sincs szükség. Nem károsítja az sem, ha naponta többször húzzuk el, de nem kell félteni a gyerekek elől sem, akik járni tanuláskor előszeretettel kapaszkodnak a függönybe. 

szalagfüggöny otthonra akkor is jó választás, ha csak kis hely áll rendelkezésre. Sokszor okoz problémát, hogy nincs elég hely kétféle függönynek, ám a szalagfüggöny egyben sötétítő és árnyékoló is. Ajánljuk nagy belmagassághoz is, de mivel pontosan méretre vágható, tehető akár a fűtőest fölé, akár a konyhába, anélkül, hogy problémát okozna. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne még többet megtudni a szalagfüggöny otthoni felhasználásáról, keressen fel minket bizalommal! Széles termékválasztékkal várjuk, munkatársaink pedig szívesen segítenek mindenben. Kérje ajánlatunkat még ma, egyszerűen, online! 


Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek