A szalagfüggönyök francia ablakokra is illenek

2021. 07. 14. 11:45

A szalagfüggöny nemcsak hagyományos ablakra illik, ideális választás a francia ablakra is. A nappalikban kedvelt megoldás az egészen a padlóig lenyúló ablak, ami akár egy teljes fal szélességben húzódik végig a szoba mentén. A világos, napfényes szoba, a pazar kilátás egyszerre valósul meg. Az átlagosnál nagyobb méretű nyílászárókra nem átlagos árnyékolóra van szükség.

szalagfüggöny méretre készülhet, tehát semmi akadálya sincs annak, hogy francia ablakra, erkély vagy terasz ablakra is kerüljön árnyékolóként. Tévedést azt hinni, hogy a szalagfüggöny csak az irodai ablakokon mutat jól. Ez már egy elavult vélekedés. A gyártók is haladnak a korral és igyekeznek minél színesebb, változatosabb termék portfóliót kialakítani, hogy minél szélesebb közönséget tudjanak megszólítani. Ennek megfelelően a szalagfüggöny már nem csak egyszerű, szürke lamellás, visszafogott árnyékoló lehet. Élénk színű, textil, mintás, textúrában, árnyalatban különböző változat ugyanúgy készülhet belőle, mint a klasszikus, mindenki által jól ismert változat.

szalagfüggöny sokoldalú árnyékoló, ami nagyon dekoratív is, főleg akkor mutat igazán szépen, ha a padlóig érő ablakokat teljes hosszában lefedi. Mivel lamellákból áll, a szalagfüggöny úgy is be tudja engedni a fényt vagy éppen elsötétíteni a szobát, hogy el sem kell mozdítani az ablaküveg elől. A zsinórral, pálcával vagy távirányítóval is mozgatható lamellák irányba állítva forgathatóak a tengelyük mentén. A modern árnyékolók az elektromos redőnyökhöz hasonlóan már kézi erő nélkül is a kívánt állásba állíthatóak.

szalagfüggönyökből korszerű, esztétikus modelleket forgalmazunk. A honlapunkon megtalálja az aktuális árnyékoló katalógusunkat, képekkel és alapvető információkkal az általunk forgalmazott termékekről. Válasszon otthonába is ilyen árnyékolót és élvezze az előnyeit a szalagfüggönynek!

A cégünk garanciát is vállal a megvásárolt termékre, nem hagyjuk Önt cserben! A részletes tájékoztatást kérje kollégáinktól az elérhetőségeink egyikén!


Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek