A vakolható műanyag redőnyökről: miért éri meg mellettük dönteni?

2022. 10. 19. 12:36

A vakolható műanyag redőny az árnyékolók egyik legnépszerűbb típusa. Elrejthető tokozat és csendes működés jellemzi, ezért mindenhova remek választás. 

Ön is úgy gondolná, hogyha már elhatározta, hogy redőnyt szeretne, akkor a redőny típusának kiválasztása nem jelenthet gondot? Ez nem feltétlenül van így, mert nem csak egyféle redőny létezik, és minden típusnak megvannak a maga előnyei. Nézzük egy kicsit bővebben, mi mindent érdemes tudni a vakolható redőnyökről és miért, illetve milyen esetekben éri meg ezek mellett dönteni! 

Először is, fontos tisztázni, hogy a vakolható műanyag redőnyt mindenképpen a nyílászárók beépítése után, de a külső vakolat megkezdése előtt lehet beépíteni, vagyis ez az árnyékoló akkor ideális, ha már az építkezés során vagy esetleg egy komolyabb átalakítás alkalmával kialakításra kerül a helye, utólagosan nem beépíthető

A vakolható műanyag redőny előnye, hogy kívülről alig látszik valami a homlokzaton, az árnyékoló teljesen rejtve marad. Fontos tudni, hogy kétféle létezik belőle, sima, illetve kombi típusú. 

Vakolható külsőtokos műanyag redőny: Amennyiben az építkezés során kialakításra kerül a redőny helye, a vakolható tokozat tökéletesen elrejthető. Működése a kefés lefutóknak és a porvédős csapágynak köszönhetően csendes

Vakolható kombi típusú műanyag redőny: szintén teljesen elrejthető és ugyanúgy csendes működésű. Előnye, hogy integrált rolós rovarhálóval rendelkezik, így a rovarok elleni védekezést is biztosítja. Helyiségenként legalább egy Shadow secret kombi választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében. 

Aki most építkezik, annak mindenképpen érdemes a korszerű, vakolható műanyag redőnyök mellett döntenie, amelyeknek köszönhetően a homlokzat elegáns lehet, ugyanakkor csökkenthető az ingatlan fűtésére, illetve hűtésére fordított költség

Amennyiben Ön is érdeklődik az árnyékolók iránt, ne menjen tovább, cégünk mindenben segít! Forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, és kérje bővebb tájékoztatásunkat! 


Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek