A zsaluzia előnyei Önt is meg fogják győzni!

2022. 02. 25. 09:45

zsaluzia sokoldalú, stílusos árnyékoló, ami az Ön otthonát is kényelmesebbé teheti! Fedezze fel a termékeinkben rejlő lehetőségeket, kérje ajánlatunkat!

Sokféle szempontot kell mérlegelnünk, ha új árnyékolót keresünk otthonunkba. Az első és egyben legfontosabb kérdés, hogy csak szabályozni szeretnénk a beáramló fény mennyiségét vagy a nap melegítő hatásával szemben is szeretnénk védeni a helyiségeket. Utóbbi esetben ugyanis csak a kültéri árnyékolók jöhetnek szóba, ezen belül pedig a redőny és a zsaluzia jelenthet jó választást. A redőny előnyeit mindenki jól ismeri, a zsaluzia azonban kevésbé ismert, nézzük meg egy kicsit közelebbről, mit érdemes tudni erről az árnyékolóról!

A zsaluzia kicsit olyan, mintha a redőny és a reluxa szerelemgyereke lenne, ugyanis mindkettő előnyeit magáénak tudhatja. A reluxa működési elvén alapul, azzal ellentétben azonban remekül szigetel, így nem csak nyáron, hanem télen is hasznunkra válik. Ugyanolyan hatásfokkal árnyékol, mint egy redőny, annál viszont sokkal változatosabb lehetőségeket biztosít a zsaluzia, ami a forgatható lamelláknak köszönhető. A zsaluzia megbízható és kifejezetten stílusos árnyékoló, így bármelyik otthonba remek választás.

Az általunk kínált zsaluzia mindemellett rendkívül tartós, árnyékolóink ugyanis alumínium lamellákkal készülnek, így kifejezetten ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben. Az alumínium zsaluzia kiváló szélállósággal bír, amit annak köszönhet, hogy lamellái peremezve vannak. Ez az eljárás nem csak hosszabb élettartamot biztosít az árnyékolónak, hanem azt is lehetővé teszi, hogy szélesebb nyílászárókon is megállja a helyét. Az alumínium zsaluzia működtethető belső hajtókarral, de motorizált változatban tudja a legtöbbet nyújtani, hiszen használata így maximálisan kényelmessé tehető.

Ha az alumínium zsaluzia felkeltette érdeklődését, és úgy érzi, ez az Önnek való árnyékoló, nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot. Keressen minket ajánlatunkért, és élvezze a modern árnyékolástechnika minden előnyét!

 

Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek