Alumínium redőnykapu, a biztonságos ipari bejárat!

2022. 01. 12. 10:04

Alumínium redőnykapukkal az ipari épületek sokoldalú bejáratot kapnak. A redőnykapu helytakarékos megoldást jelent.

A motoros redőnykaput olyan épületekre ajánljuk, ahol fontos a bejáratok gördülékeny használata és arra is hangsúlyt fektetnek, hogy a biztonságos közlekedést is szem előtt tartsák. Az olyan ipari közegben, mint a raktárak, műhelyek, gyárak, ez nagyon fontos előfeltétel.

Az olyan kapu, mint amilyen az alumínium redőnykapu, nemcsak az üzemekben hasznosítható. A magánszemélyek számára fenntartott raktárakhoz is tökéletesen ki lehet használni az előnyeit egy ilyen redőnykapunak. Nem véletlenül alkalmazzák széles körben a redőnykaput, annak is a motorizált változatát.

Az alumínium redőnykapukból több modellt is tudunk mutatni a komolyan érdeklődőknek. A kapuk színét a vevő választja ki, aki eldöntheti, hogy színes, fa utánzatú vagy egyszerű, fém színű kaput szeretne felszereltetni. A motoros meghajtással gond nélkül mozgathatóak a lamellák, de ha nincsen áram, abban az esetben kézzel is megtörténhet a zárás vagy a nyitás. Azonban a feltolásgátló megakadályozza, hogy a lezárt alumínium redőnykapun bárki bejusson, akinek nincsen bejárása a területre.

Az alumínium redőnykapu egyik nagyon fontos előnye a helytakarékosság. Ez a tulajdonság teszi lehetővé azt, hogy a kaput szinte bárhová be lehessen építeni. Azoknál az épületeknél, ahol minden szabad helyet ki akarnak használni, különösen jó választás az alumínium redőnykapu. Ilyen épület a magánraktár is. Egy raktárban, ahol az ügyfelek azért fizetnek, hogy a rendelkezésükre álló területet maximálisan ki tudják használni, nincs helye az olyan ajtóknak és kapuknak, amiket nem lehet kihasználni elég jól. Az alumínium redőnykapu nincs útban, felfelé mozog és a redőnyszekrényben tekeredik össze. Nem balesetveszélyes és nem akadályoz a pakolásban sem.

Amennyiben felkeltették az érdeklődését az alumínium redőnykapuk, lépjen kapcsolatba velünk! A kollégáink megismertetik Önt a termékeinkkel és a szolgáltatásainkkal is!


Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek