Az alumínium redőny segít a mínuszokban is a lakás melegen tartásában!

2020. 10. 02. 11:20

Lassan az ősz derekán járunk, visszavonhatatlanul közeledik a hidegebb téli idő is. Ilyenkor érdemes egy kicsit átgondolni, hogy a lakás megfelelően fel van-e készítve a fagyokra: jól zárnak-e az ablakok, nem sérült-e a szigetelés, rendben működik-e a fűtés, ha pedig problémát észlelünk, akkor célszerű mihamarabb orvosolni. A szakemberek napjainkban nem győzik hangsúlyozni, hogy mennyire sokat lehet spórolni azzal, hogyha a meleg levegő nem tud kiszökni, ennek érdekében érdemes elgondolkozni alumínium redőnyök telepítésén is. 

Sok ingatlan hőszigetelésének az ablakok a gyenge pontjai. A meleg levegő nagy része a nyílászárókon keresztül távozik, ezért megéri gondoskodni a hőszigetelésükről. Ehhez nagyszerű választásnak bizonyulnak az alumínium redőnyök, hiszen ezek az árnyékolók már csak az alapanyaguk miatt is nagyon jó hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek. A hosszú téli estéken mindenképp érdemes őket teljesen leengedni, így segítenek megakadályozni, hogy a meleg levegő könnyen kiszökjön. Az alumínium redőnyökkel így jelentős költségmegtakarítás érhető el, hiszen a használatuknak köszönhetően sokkal kevesebbet kell fűteni. Ha ugyanis a meleg levegőnek nem állják útját az ablakok, akkor hiába fűtünk akár egész nap, sosem lesz igazán kellemes a belső hőmérséklet. A csökkenő energiafelhasználás pedig környezetvédelmi szempontból is előnyös. 

A cégünk által forgalmazott alumínium redőnyök Budapesten elérhetőek, méghozzá rövid határidőn belül. Nálunk az alumínium redőny árak megfizethetőek, nem jelentenek nagy anyagi terhet. Ráadásul, mivel az árnyékolók segítenek a spórolásban, ezért az áruk meg is térül hosszú távon. A termékek strapabíróak, és az élettartamuk is hosszabb, mint a műanyagból készült társaiké.  

Amennyiben kérdése van a redőnyökkel kapcsolatban, illetve úgy döntött, hogy szeretné kihasználni az előnyeiket már idén télen, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb élvezhesse az alumínium redőnyök kiváló hőszigetelését otthonában! 


Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek