Az irodai szalagfüggöny nem unalmas árnyékoló!

2022. 05. 23. 10:53

Az irodai szalagfüggönyből válasszon praktikus és egyszerre stílusos modellt! A szalagfüggöny az ablak és az iroda dísze is.

A függönyök egyik ígéretes tulajdonságokkal rendelkező típusa a szalagfüggöny. Ez a beltérben rögzíthető árnyékoló  nagyon egyszerű megjelenéssel rendelkezik, ugyanakkor sokkal több van benne, mint egy hétköznapi árnyékolóban. Minden iroda hasznos kiegészítője és a stílusos dísze is egyben egy ilyen, modern árnyékolástechnikai rendszer.

Az irodai szalagfüggönyökből tökéletes árnyékoló válik, főleg azért, mert az egyszerűségükben rejlik a működőképességük. A vertikálisan egymás mellett sorakozó lamellák már önmagukban is egy dekorációs elemet alkotnak. Az irodai szalagfüggönyben megjelenő csíkos minta jól illik az elegáns és klasszikus enteriőrbe, ugyanakkor helyet kaphat egy modern stílusban berendezett irodában is, hiszen sokkal több változatban kapható, mint egyféle.

Az irodai szalagfüggöny lehet visszafogott, olyan függöny, ami szinte beleolvad a szürke, fehér, bézs színekbe, de lehet belőle mintás és színes kiegészítő is. Alapvetően elegáns és egyszerű külsővel tervezett, de sokoldalú árnyékolástechnikai rendszer. A kifinomultsága a részletekben rejlik. A lamellák mellett a design súlyok szép részletet alkotnak egy irodai szalagfüggönyön. Az irodában dolgozókat a minőségi irodai szalagfüggöny védi a káros UV sugárzástól, de a port sem gyűjtik össze a portaszító réteggel gyártott lamellák. A lamellák, alapanyaga, mintája és árnyalata mellett azok mérete is választható, mert több szélességben, összesen négy változatban is megrendelhetőek.

Forduljon bizalommal a mi árnyékolókat forgalmazó cégünkhöz, amennyiben szüksége van irodai árnyékolóra, például egy új, irodai szalagfüggönyre! A termék kínálatunkban megtalálja azokat a függönyöket, amiknek a tulajdonságai megegyeznek az Ön elképzeléseivel! Ha eldöntötte, hogy tőlünk vásárol új függönyt az irodába, akkor csak vegye fel a kapcsolatot a kollégáinkkal a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

 

Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek