Egyszerűen elérhető szalagfüggöny alkatrészeket kínálunk!

2019. 11. 10.

Az olyan árnyékolók, mint amilyen a szalagfüggöny is, letisztult és modern megjelenéssel rendelkeznek. Ez a minimalizmus nem feltétlenül vonatkozik a szerkezetükre, hiszen kicsit több kiegészítőből állnak és másképp működnek, mint egy hagyományos árnyékoló, például függönyesetében.

A szalagfüggöny alkatrészekből ezért alkalmanként újabb modellekre lehet szükség. Ha valaki figyelmetlenségből nem úgy kezeli az árnyékolóját, ahogyan az elő van írva, akkor annak könnyen alkatrészcsere lehet a következménye. Ha Ön is így járt, nekeseredjen el, mert az új szalagfüggöny alkatrészeket könnyebb beszerezni, mint azt gondolná! Csupán annyit kell tennie, hogy az általunk forgalmazott termékek közül kiválasztja azokat, amikre szüksége van. Kérjen árajánlatot, és már csak a vásárlás van hátra!

Kínálatunkban a szalagfüggönyeinkhez illeszkedő szalagfüggöny alkatrészek találhatóak meg, amiket kedvező árakon kínálunk eladásra. A gyors ügymenettel szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy ügyfeleink minél hamarabb megújult árnyékolót használhassanak. Keressen minket bátran!Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek