Fém védelem a zsalúzia erőssége

2023. 05. 18. 12:35

A zsalúzia a kültéri árnyékolókat lepipálja a sokoldalúságával és az időtállóságával. Miért mondana le egy ilyen árnyékolóról?

A terasz a nyári hónapok árnyat adó, hangulatos helyszíne, ahol meg lehet pihenni és élvezni a szabadságot. Akár családi házról van szó, akár nyaralóról, a veranda nyílászárónak szüksége van valamilyen típusú árnyékolóra. Általában nagy méretű üvegek választják el a szobát és a teraszt, ami miatt magas a gyors felmelegedés veszélye. Az árnyékolás nyáron kiemelt jelentőséget kap, mert a megfelelő árnyékolókkal sokkal kellemesebbé lehet tenni a szobákat.

Fémből készült védelem 

Miért éppen a zsalúzia kerüljön az ablakok, ajtók elé? A zsalúzia egyike azoknak a kültéri árnyékolóknak, amiket folyamatosan fejlesztenek. Ennek köszönhetően a legújabb modellek mindig egy kicsit jobbak, egy kicsit többet tudnak, mint az előzőek. A modern zsaluziák alapanyaga fém, ami minden, eltérő alapanyagú árnyékolóhoz képest erősebb és hosszabb életű.

Az alumínium zsalúzia nem csupán a rendkívül ellenálló anyaga miatt érdemes arra, hogy a terasz üvegfelületei elé kerülhessen. A különleges kialakítású lamelláknak köszönhetően rendkívül kifinomult és fokozatos fényszabályozás, illetve teljes fényzárás valósítható meg. A fény mellett, ami az ablaküveget gyorsan átmelegíti, a zajt is ki tudják zárni az alumínium lamellák.

A terasz nyílászárók egy ingatlan gyenge pontját jelenthetik, ezért olyan árnyékolót érdemes választani hozzájuk, ami képes arra, hogy fokozza a ház biztonságát. A lehúzott alumínium zsaluzián nem lehet könnyen áthatolni, így a forróság mellett a nem kívánatos idegeneknek sincs esélye a kültéri árnyékolóval szemben. Képzelje el úgy, mint egy nagy, erős, stílusos és megbízható védelmi burkot az üvegen!

A piacon kiemelkedő ár-érték arányban forgalmazunk árnyékolókat, emiatt minden vásárlás kiváló befektetést jelent. Forduljon bizalommal a csapatunkhoz, mert a mi termékeink között akár azonnal meg tudja találni a következő árnyékolót az ingatlanára, ami mutatós és hasznos is egyszerre!


Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek