Irodai szalagfüggöny az egyszerűen kezelhető árnyékoló

2021. 11. 11. 15:03

Az irodai környezet alapvetően mindenhol hasonló jellemzőkkel rendelkezik. A cél az, hogy a munkához legideálisabb feltételeket megteremtsék. A funkció az elsődleges szempont egy iroda berendezésénél, ami a nyílászárókra, illetve az árnyékolókra is kiterjed. Az árnyékolókat sokan talán nem tartják fontosnak, sőt, a nagy méretű ablakoknál az is előfordul, hogy nincsenek. A legtöbb helyen azonban a függönyöket használják.

Az irodai szalagfüggöny neve is jelzi, hogy munkakörnyezetbe ideális árnyékolóról van szó. Azt is rögtön összefoglaljuk, hogy pontosan miért. Az irodai szalagfüggöny anélkül takarja az ablakokat, hogy sötétbe borítaná a helyiséget. Ennek köszönhetően, akár állandóan is elhúzott állapotban lehet, így megvéd a kíváncsi tekintetektől, de megőrzi a természetes fényeket.

Az irodai szalagfüggöny másik előnye a visszafogott megjelenés. A klasszikus irodai szalagfüggönyöknek az egyszerű, világos színű lamellákkal ellátott modelleket választják. Megőrzik a helyszín professzionális jellegét, nem vonják el a figyelmet és minden stílusú berendezéshez passzolnak.

Az irodai szalagfüggönynek nemcsak a külseje és a kialakítás az, ami miatt egyenesen egy iroda ablakaira tervezték, hanem a praktikus kezelhetősége is. A legkorszerűbb irodai szalagfüggönyök mozgatásához már elég egy gombnyomás is. Ez hasznos funkció, mert a vezérelhető árnyékoló használatával a munkát, megbeszélést sem szakítja meg a függöny mozgatásával járó cselekvés. A lamellák hangtalanul a megadott irányba és pozícióba mozdulnak el, anélkül, hogy a mozgatásukhoz közel kellene menni a szalagfüggönyhöz.

Az irodai szalagfüggönyökből azonnal rendelhet újat, méghozzá a kiválasztott mintában és színárnyalatban. Forduljon hozzánk bizalommal és mi segítünk Önnek is a tökéletes irodai árnyékolót beszerezni, amivel a fényszabályozás gyerekjáték! Bővebb felvilágosításért lépjen kapcsolatba kollégáinkkal!Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek