Klasszikus árnyékoló és kiegészítő az irodai szalagfüggöny

2022. 12. 23. 09:11

Az elegáns irodai térből nem hiányozhat az árnyékoló sem. Az irodai szalagfüggöny az ideális döntés, ha ügyel a részletekre!

Az iroda épület elhelyezkedése, az iroda stílusa és berendezése is üzenetet közvetít. Azt üzeni, hogy a cég, milyen tevékenységet folytat, milyen ügyfélkörre fókuszál és milyen célokat tűzött ki maga elé. Igen, egy egyszerű beltéri árnyékoló is több egy hétköznapi kiegészítőnél.

A szalagfüggöny eredetileg az irodák árnyékolója, erről árulkodik az a letisztult külső is, ami ezeknek az árnyékolóknak a sajátja. Az iroda nem az a tér, ahol elfér egy színes, virágmintás függöny vagy hasznát lehet venni a praktikus műanyag redőnynek. 

Az irodai szalagfüggöny alkalmas arra, hogy több módon is felszerelhető legyen, valamint át lehet vele hidalni nagyobb távolságokat is. Az impozáns üvegfelületek, amiket az irodaházakban használnak előszeretettel, látványosak ugyan, de nem igazán időjárásbarát  a meglétük. Az árnyékolást egy méretezett és könnyen kezelhető irodai szalagfüggöny segítségével egyszerűen meg lehet oldani.

A szalagfüggöny öltözteti az ablakokat és elegáns kiegészítője az irodának. Ha szeretné egy praktikus, de kifinomult kiegészítővel az irodát felszerelni, döntsön a szalagfüggöny mellett! Olyan árnyékolóról van szó, ami diszkréten van jelen, de a hiánya már egyértelműen feltűnik. Lehet belőle árnyékoló és térelválasztó is. A kettő együtt kifejezetten stílusos és  látványos megoldás is.

Sok esetben az egyszerű és jól ismert megoldások válnak be a leginkább. Ez igaz az irodai árnyékolók kiválasztására is. Tárgyalóba, a közös terek ablakaira is jó választás a szalagfüggöny, amit elhúzni sem kell ahhoz, hogy a fényszabályozás vagy a belátás szabályozása megtörténhessen. Választékos, hasznos és strapabíró is egyben.

Ha nem szeretne lemondani az olyan irodáról, ahol jelen van a klasszikus elegancia és az üzleti környezet, csak az irodai szalagfüggönyt kell megrendelnie és felszereltetnie. Rendelje meg az irodája számára az új szalagfüggönyt és használja tetszés szerint!


Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek