Könyökkaros napellenző teraszra, balkonra! A nyári pihenés így még kellemesebb!

2020. 05. 05. 14:40

A nyár nem arról szól, hogy a négy fal között ücsörgünk és lemaradunk a szép időről. A nyár a napfényről szól, a kerti partikról, a grill finomságokról, a lusta heverészésről a teraszon, a nagy beszélgetésekről a virágillatú alkonyokban. Mindez akkor a legtökéletesebb, ha közben egy színes napellenzőt lebegtet a szellő a fejünk fölött.

A könyökkaros napellenző egyike azoknak a napellenzőknek, amik a legjobban illenek az Ön családi teraszára! Egy napellenző nélkül a terasz csak egy forró betonkocka, ahol nem lehet megmaradni a forró nyári napokon. Amint kiengedi a könyökkaros napellenzőt, a színes vászon azonnal teszi a dolgát és nem engedi a káros UV sugarakat a napellenző alá, megszelidíti a szelet és hangulatos teret varázsol a pihenéshez. 

könyökkaros napellenző egyike az ismert és hagyományos napellenzőknek. Eredeti formájában tekerőkarral, tehát kézzel lehet mozgatni. Azonban annak sincsen semmi akadálya, hogy automatizálják és a napellenzőt felszereljék elektromos motorral is. Amikor meglepetésszerűen megszakítja a délutáni ejtőzést egy nyári zápor vagy a semmiből feltámad a szél, esetleg nyári jégeső tépázza a napellenző vásznát, akkor a könyökkaros napellenző motorral felszerelt változata automatikusan betekeri a vásznat. A speciális vezérlőknek köszönhetően a napellenző rossz idő esetén teszi a dolgát és működni kezd. Ha szeretne minél praktikusabb napellenzőt használni és hosszú távon is megőrizni jó állapotban, érdemes ilyen kiegészítőkkel modernizálni azt.

könyökkaros napellenző nemcsak teraszra passzol, de egyszerűen rögzíthető erkélyre, balkonra is, nyaralóba, családi házra is. Ennek köszönhetően minden körülmények között dekoratív és hatékony napvédelmet biztosíthat magának, családjának és vendégeinek a nyári időszakban!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen fel minket bizalommal és vásárolja meg az új könyökkaros napellenzőjét! A választásban a kollégáink segítenek, amennyiben a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén kapcsolatba lép velük!


Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek