Könyökkaros napellenzővel a szabadtéri vendéglátás felkészülten indul

2021. 03. 05. 09:53

könyökkaros napellenző a szabadtéri vendéglátás alapvető kiegészítője! A tavasz első, melegebb sugaraival a teraszok, kert helyiségek is nyitnak, ébredeznek a téli álomra küldött kerti bútorok. Kezdődhet a készülődés, hogy minél előbb kényelmes, hangulatos és szép teraszt készítsenek elő a nyitáshoz a kávézók, bárok és éttermek.

A szabadtéri vendéglátásban az egyik kihívást a kihelyezett pult és konyha jelenti, amit ugyanolyan nívósra kell berendezni, mint a bentit vagy megoldani a gyors kiszolgálást, a másik pedig az időjárás. Nyilvánvaló, hogy a teraszozásnak csak a jó idő kedvez, esőben nincs kedve a vendégeknek kint ücsörögni. A kültéri árnyékolás bevált eszközei a napellenzők és napernyők, illetve ezek változatai, amik védenek a tűző naptól, de a szemerkélő eső ellen is menedéket tudnak adni.

könyökkaros napellenző egyike azoknak a kültéri árnyékolóknak, amiket a szabadtéri vendéglátásban előszeretettel használnak. Sokoldalú és nem utolsó sorban nagyon dekoratív kültéri árnyékolóról van szó. A könyökkaros napellenző közvetlenül a falhoz csatlakozik, ezért az épülethez közel elhelyezett asztaloknak, padoknak tud árnyékot nyújtani. A ponyva 10 méter széles lehet és maximum 4 méterre tud kinyúlni. A ponyva anyaga nem fakul az uv sugárzástól, ellenálló a széllel és az esővel szemben is. Ajánlatos behúzni a könyökkaros napellenzőt, ha vihar vagy nagyobb eső tör ki, hiszen kárt tehet a szerkezetében, anyagában. A könyökkaros napellenző kezelése egyszerű, gyorsan ki lehet engedni és be lehet húzni a ponyvát. A mozgatása tekerő karral vagy elektromos motorral is lehetséges, mindegyik egyszerű és nehézségektől mentes mozgatást tesz lehetővé.

könyökkaros napellenző különböző színekben, egyszínű vagy csíkos változatban is készülhet, nagyszerűen feldobja a terasz, a kert megjelenését, arról nem is beszélve, hogy már messziről észre lehet venni. Alapvető kiegészítője a szabadtéri vendéglátásnak, ami a vendégek kényelmét biztosítja. Rendeljen belőle, mielőtt elkezdődik a teraszozás szezonja!


Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek