Lakásfelújítási támogatás árnyékolástechnikai termékekre is

2021. 02. 15. 11:34

A lakásfelújítási támogatás egy jól kihasználható, sokoldalú program, aminek köszönhetően kedvező áron szerezhetünk be árnyékolástechnikai termékeket is. 

Gyakran tapasztaljuk, hogy sokan azért nem cserélik le a rég megunt sötétítőfüggönyt egy modern, jól hőszigetelő árnyékolóra, mert úgy gondolják, hogy anyagilag nem éri meg ezzel foglalkozni. Pedig, ha jól választunk, akkor még spórolhatunk is, ugyanis az árnyékolástechnikai eszközök egyik célja a kellemes belső hőmérséklet megőrzése. Ráadásul, most a lakásfelújítási támogatásnak köszönhetően sokan rendkívül kedvező áron juthatnak akár aluredőnyhözzsaluziához vagy más, korszerű árnyékolóhoz. 

lakásfelújítási támogatás célja a gyermekes családok otthonának korszerűsítése, életkörülményeinek javítása. A támogatást azok vehetik igénybe, akik legalább egy gyermeket nevelnek, minimum egy éves, folyamatos TB-jogviszonnyal rendelkeznek és nincsen köztartozásuk. A program keretein belül az állam utólagosan téríti meg a költségek felét, de maximum három millió forintot. A lakásfelújítási támogatás felhasználási köre jóval bővebb, mint a korszerűsítésre igényelhető CSOK. A támogatott tevékenységek a teljesség igénye nélkül az alábbiak:

- a külső nyílászárók cseréje,
- redőny, árnyékoló, spaletta, felszerelése,
- rovarháló, szúnyogháló telepítése, 
- biztonsági rács felszerelése vagy cseréje,
- ablakpárkányok, küszöbök cseréje vagy felújítása.

Annak, aki tervezett ilyen irányú korszerűsítést, és jogosult a támogatásra, mindenképpen megéri most beiktatnia a munkálatokat. A visszatérítésnek köszönhetően rendkívül kedvező áron szerelheti fel otthonát egy jól hőszigetelő zsaluziával vagy akár aluredőnnyel, amivel utána hatékonyan csökkentheti a fűtésre, illetve a hűtésre fordított költségeket.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és úgy döntött, hogy árnyékolástechnikai termékek beszerezésére használja ki a lakásfelújítási támogatást, forduljon hozzánk bizalommal korszerű megoldásokért! Kérje pontos ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb kihasználhassa a modern árnyékolók előnyeit! 


Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek