Miért érdemes a szalagfüggönyt választani?

2019. 09. 15. 09:14

Szalagfüggönnyelegy időben szinte csak közintézményekben és irodákban lehetett találkozni,napjainkban azonban már egyre népszerűbb ez az árnyékoló magánlakásokban is.Ezt a sok előnyös tulajdonságának köszönheti, valamint annak, hogy nagyonszéles választékban kapható, így biztosan mindenki megtalálja a neki tetszőt.

A szalagfüggönnyelnagyszerűen szabályozható a beáramló fény mennyisége és iránya. A sávokelforgatásával fokozatosan változtathatjuk, hogy több vagy épp kevesebb fénytszeretnénk-e. Az árnyékoló nagyon jó hőszigetelő tulajdonságáról is híres,ezért előszeretettel használják olyan helyeken is, ahol nagy az átmenőforgalom, viszont szükség van hőszigetelésre, például raktárak bejáratánál. A szalagfüggöny öltöztet is! Színévelbefolyásolja a helyiség hangulatát, ráadásul, ha meguntuk, nagyon könnyenlecserélhetjük.

Amennyiben szeretne többet tudni a szalagfüggönyről, esetleg Ön is úgy döntött, hogy ezt az árnyékolótválasztja, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársainkkészséggel segítenek mindenben!