Miért érdemes a szalagfüggönyt választani?

2019. 09. 15. 09:14

Szalagfüggönnyel egy időben szinte csak közintézményekben és irodákban lehetett találkozni, napjainkban azonban már egyre népszerűbb ez az árnyékoló magánlakásokban is. Ezt a sok előnyös tulajdonságának köszönheti, valamint annak, hogy nagyonszéles választékban kapható, így biztosan mindenki megtalálja a neki tetszőt.

A szalagfüggönnyel nagyszerűen szabályozható a beáramló fény mennyisége és iránya. A sávok elforgatásával fokozatosan változtathatjuk, hogy több vagy épp kevesebb fényt szeretnénk-e. Az árnyékoló nagyon jó hőszigetelő tulajdonságáról is híres, ezért előszeretettel használják olyan helyeken is, ahol nagy az átmenőforgalom, viszont szükség van hőszigetelésre, például raktárak bejáratánál. A szalagfüggöny öltöztet is! Színével befolyásolja a helyiség hangulatát, ráadásul, ha meguntuk, nagyon könnyen lecserélhetjük.

Amennyiben szeretne többet tudni a szalagfüggönyről, esetleg Ön is úgy döntött, hogy ezt az árnyékolótválasztja, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel segítenek mindenben!

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek