Mikor roletta és mikor redőny?

2018. 05. 08. 20:13

Mikor roletta és mikor redőny?

 

Ma már olyannyira divatba jött a roletta, hogy építkezéskor vagyfelújításkor sokan komoly dilemmába kerülnek, hogy esetleg a jól bevált redőnyhelyett is a rolettát válasszák. 

Rövid összefoglalónkból kiderül, mikor érdemesragaszkodni a redőnyhöz, és mikor célszerűbb inkább a rolettát választani.

Amikor árnyékolási megoldásról van szó, általában az első, amiregondolnak az emberek, az a redőny. A redőnyt mindenki ismeri és szereti, tudjakezelni, és a legtöbb lakásba tökéletesen illik is.

A redőny árak ennekellenére egyáltalán nincsenek elszállva, sőt talán azt is elmondhatjuk, hogyegy mai modern műanyag, vagy alumínium redőny sokkal kevésbé terheli meg egyátlagos család költségvetését, mint egy régebbi típusú, hagyományos redőny.

Így tehát a redőny mai napig egy rendkívül egyszerű, kézenfekvőés praktikus lehetőség, ha árnyékolót keresünk.

A legtöbb magánlakásba, családiház homlokzatra tökéletesen meg is felel, mondhatni ideális árnyékoló.

Vitathatatlan előnye szinte az összes többi megoldással, ide értve ahagyományos, illetve sötétítőfüggönyt, a szalagfüggönyt, a reluxát, vagy arolettát, hogy képes arra, hogy szinte tökéletes árnyékolást biztosítson.

Aredőny segítségével elérhetjük, hogy a házunkba vagy lakásunkba egyáltalán nelehessen belátni.

Így a redőny kiváló olyan forgalmas helyekre, vagy földszintilakások ablakaira, ahol számolnunk kell az avatatlan szemek kellemetlenpillantásaival.

A redőny további kikezdhetetlen előnye az összes többiárnyékoló-társával szemben, hogy némi hő-, és hangszigetelést is biztosít.

Ezpedig még egy plusz érvet jelenthet a redőny mellett a zajos, forgalmas helyenélőknek, valamint azoknak, akik az időjárás viszontagságainak különösen kitetthelyen laknak, vagy például szeles, poros területen.

A redőny teháttöbbfunkciós, sokoldalú, masszív és strapabíró megoldás a klasszikus értékekkövetőinek.

A roletta ezzel szemben egy modern, mondhatni divatos, ha úgytetszik trendi árnyékoló.

Számtalan lehetőség kínálkozik a felhasználására, akárnyílászáróra helyezné őket, akár térelválasztó, vagy dekorációs funkciótszeretne vele betölteni.

A roletta biztosan feldobja és felfrissíti a teret,fiatalítja a helyiséget. A roletta ajánlható minden olyan ablakhoz, ahová nemlehet belátni, vagy ahová nem gond, ha belátnak.

Így a roletta különösennépszerű a nagy üvegtáblákkal rendelkező irodaházakban, magas emeletilakásokban, üzlethelyiségekben.

Tárgyalótermek, előadótermek hálásak arolettáért, hiszen egy egyszerű mozdulattal elérhető, hogy a vetítés, vagy aképernyő látható legyen az előadás alatt anélkül, hogy a nap további részébenle kellene mondanunk a beszűrődő kellemes napfényről.

A roletta továbbáalkalmas ferde, tetőtéri ablakokhoz is, ahová redőnyt nem tehetünk. Könnyű,könnyen kezelhető és szállítható, egyszerűen cserélhető, akár továbbdíszíthető, variálható. Mindemellett a roletta árak szintén kedvezőek.

Számos előnnyel rendelkezik tehát mind a redőny, mind a roletta.Igazából bármelyiket is választja, nem fogja csalódás érni, hiszen cégünkmindkét árnyékolóból kiváló minőséget forgalmaz.

A lakóépület adottságaihoz éshasznosításához, a lakók személyiségéhez igazodva pedig könnyedén kiválaszthatóa tökéletes megoldás.

Ha további segítségre van szüksége, keressen bennünketbizalommal!