Mikor roletta és mikor redőny?

2018. 05. 08. 20:13

Ma már olyannyira divatba jött a roletta, hogy építkezéskor vagy felújításkor sokan komoly dilemmába kerülnek, hogy esetleg a jól bevált redőny helyett is a rolettát válasszák. 

Rövid összefoglalónkból kiderül, mikor érdemes ragaszkodni a redőnyhöz, és mikor célszerűbb inkább a rolettát választani.

Amikor árnyékolási megoldásról van szó, általában az első, amire gondolnak az emberek, az a redőny. A redőnyt mindenki ismeri és szereti, tudjakezelni, és a legtöbb lakásba tökéletesen illik is.

A redőny árak ennek ellenére egyáltalán nincsenek elszállva, sőt talán azt is elmondhatjuk, hogy egy mai modern műanyag, vagy alumínium redőny sokkal kevésbé terheli meg egyátlagos család költségvetését, mint egy régebbi típusú, hagyományos redőny.

Így tehát a redőny mai napig egy rendkívül egyszerű, kézenfekvőés praktikus lehetőség, ha árnyékolót keresünk.

A legtöbb magánlakásba, családiház homlokzatra tökéletesen meg is felel, mondhatni ideális árnyékoló.

Vitathatatlan előnye szinte az összes többi megoldással, ide értve ahagyományos, illetve sötétítőfüggönyt, a szalagfüggönyt, a reluxát, vagy a rolettát, hogy képes arra, hogy szinte tökéletes árnyékolást biztosítson.

A redőny segítségével elérhetjük, hogy a házunkba vagy lakásunkba egyáltalán ne lehessen belátni.

Így a redőny kiváló olyan forgalmas helyekre, vagy földszintilakások ablakaira, ahol számolnunk kell az avatatlan szemek kellemetlen pillantásaival.

A redőny további kikezdhetetlen előnye az összes többiárnyékoló-társával szemben, hogy némi hő-, és hangszigetelést is biztosít.

Ez pedig még egy plusz érvet jelenthet a redőny mellett a zajos, forgalmas helyen élőknek, valamint azoknak, akik az időjárás viszontagságainak különösen kitett helyen laknak, vagy például szeles, poros területen.

A redőny teháttöbbfunkciós, sokoldalú, masszív és strapabíró megoldás a klasszikus értékek követőinek.

A roletta ezzel szemben egy modern, mondhatni divatos, ha úgytetszik trendi árnyékoló.

Számtalan lehetőség kínálkozik a felhasználására, akár nyílászáróra helyezné őket, akár térelválasztó, vagy dekorációs funkciót szeretne vele betölteni.

A roletta biztosan feldobja és felfrissíti a teret, fiatalítja a helyiséget. A roletta ajánlható minden olyan ablakhoz, ahová nemlehet belátni, vagy ahová nem gond, ha belátnak.

Így a roletta különösen népszerű a nagy üvegtáblákkal rendelkező irodaházakban, magas emeletilakásokban, üzlethelyiségekben.

Tárgyalótermek, előadótermek hálásak a rolettáért, hiszen egy egyszerű mozdulattal elérhető, hogy a vetítés, vagy a képernyő látható legyen az előadás alatt anélkül, hogy a nap további részében le kellene mondanunk a beszűrődő kellemes napfényről.

A roletta továbbá alkalmas ferde, tetőtéri ablakokhoz is, ahová redőnyt nem tehetünk. Könnyű, könnyen kezelhető és szállítható, egyszerűen cserélhető, akár tovább díszíthető, variálható. Mindemellett a roletta árak szintén kedvezőek.

Számos előnnyel rendelkezik tehát mind a redőny, mind a roletta. Igazából bármelyiket is választja, nem fogja csalódás érni, hiszen cégünk mindkét árnyékolóból kiváló minőséget forgalmaz.

A lakóépület adottságaihoz és hasznosításához, a lakók személyiségéhez igazodva pedig könnyedén kiválasztható a tökéletes megoldás.

Ha további segítségre van szüksége, keressen bennünket bizalommal!Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek