Minden, amit a Z zsaluziáról tudni érdemes

2023. 02. 14. 09:34

A Z-lamellás zsaluzia jobb árnyékolást biztosít a "C" típushoz képest, mert jobb a záródása. Döntsön mellette, ha egy sokoldalú, dekoratív árnyékolót keres!

A zsaluziák legegyszerűbben, mint kültéri reluxák definiálhatók. Praktikusak, tartósak és mutatósak, ezért egyre többen döntenek mellettük otthonuk árnyékolásához. Azt azonban kevesen tudják, hogy nem egyféle létezik belőlük, hanem több változatuk is van, amelyekkel érdemes egy kicsit közelebbről megismerkedni. Az alábbiakban a Z-lamellás zsaluziákat mutatjuk be

Merevítés, dizájn 

A "Z" zsaluziák 90 mm széles, billenthető és felhúzható lamellákból állnak. A lamellák a merevségüket a "Z" formájú, alakos peremezésnek köszönhetik. Ennek előnye nem csak a strapabíróság és a hosszabb élettartam, hanem a tetszetős megjelenés, illetve, hogy használatukkal változatos homlokzati felületek hozhatóak létre. 

Kompromisszumok nélküli sötétítés

A "Z" formájú, speciális kialakításnak köszönhetően ez a típusú alumínium zsaluzia kiváló a belső helyiségek sötétítésére, mert a lamellák geometriájának köszönhetően nagyságrendekkel jobb záródást biztosítanak a régebbi „C” lamellás árnyékolókhoz képest. A lamellák alsó élébe a profilozás során UV stabil gumicsíkot helyeznek el, annak érdekében, hogy a záródás még tökéletesebb legyen, és az egymáshoz érő lamellák zajhatását minimalizálják. 

Időjárásállóság

A Z-lamellás zsaluziákban minden lamella speciális alumínium ötvözetből, különleges eljárással beleégetett festéssel készül, így képes a legszélsőségesebb időjárási körülményeknek is hosszú ideig ellenállni. Nem kell félteni esőtől, hótól, széltől vagy erős UV-sugárzástól! 

Kényelmes használat

Az árnyékoló mozgatása 10 m2-ig kézzel is történhet, de az ennél nagyobb méretnél mindenképp a motoros verziókat ajánljuk. Ezek a nagyobb súly ellenére is rendkívül könnyen kezelhetők. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért! Rendeljen Ön is zsaluziát Z-lamellákkal és élvezze a kompromisszummentes sötétítés előnyeit otthonában! 


Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek