Mit tud a roletta, amit a függöny már nem?

2023. 07. 25. 11:52

A roletta népszerű opciónak számít, ha az árnyékolás, fényszabályozás modern eszközeiről van szó. Szép és variálható, praktikus és elegáns.

A függönyt könnyedén leszorítja az ablakról ez a praktikus árnyékoló. A roletta a függönyhöz hasonlóan textilből készül, ám kevesebb anyagot használnak fel az elkészítéséhez. A függönynek a textil redőzése, mintája és színei adják a dekorativitását. A rolettánál ez egy kifeszített anyagnak köszönhetően valósul meg. 

Árnyékolás függöny nélkül

A roletta a modern árnyékolás eszköze, mert stílusos, de kevés helyet foglal és szinte bármilyen nyílászáróhoz fel lehet szerelni. A lakásnak, irodának, üzletnek is modern és elegáns megjelenést tud kölcsönözni. Az anyagától függően szűrni is tudja a fényt, kizárni a meleg nagy részét és sötétíteni is lehet vele, de az árnyékoló több fokozatban is megállítható, ezért nem kell az egész ablaküveget lefedni teljesen. 

Rugós, láncos változatai elterjedtek, de akár automata modell is szerelhető ablakra.  Falra, mennyezetre, ablakkeretre is rögzíthető, tokos vagy konzolos kivitelezésben egyaránt. A tokos, vezetősínes változattal az ablak teljes felülete lefedhető tökéletes fényzárással. Minden roletta típus könnyen kezelhető, kis súllyal rendelkezik, hagyományos és tetőablakhoz is tervezhető.

Szabja az ablakaira!

A korszerű árnyékoló tehát szinte minden felhasználói igényt le tud fedni, csak típusban, méretben és stílusban kell megtalálni azt, ami a vásárló ablakain működőképes lesz. Ha valami mást is szívesen az ablakai elé akasztana, mint a jól ismert függönyöket, döntsön a roletta mellett! Nem lobogtatja a huzat, költséghatékony, esztétikus és mindent tud, amit egy belső árnyékoló rendszernek csak tudnia kell.

Az új árnyékolóitól már csak egy árajánlat választja el. Vegye fel a kapcsolatot a munkatársainkkal a megadott elérhetőségeink egyikén és kérjen segítséget a termékeink megismeréséhez! Az ablakain hamarosan vadonatúj és maximálisan kihasználható árnyékolókat tud majd mozgatni. Felhívjuk figyelmét, hogy  a termékeinkhez garancia is jár.


Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek