Napellenzővel nyáron is komfortos lesz a terasz!

2022. 03. 16. 11:50

Napellenző használatával még a legnagyobb forróságban is kellemes árnyékos lesz a terasz! Forduljon hozzánk az árnyékolóért, használja ki a kertjét! 

Egy kert ugyan rendszeres munkával jár, de cserébe számtalan lehetőség rejlik benne. Kertészkedhetünk, termeszthetünk zöldségeket, ültethetünk virágokat, nem beszélve arról, hogy milyen jól esik kint pihenni, amikor jó idő van. Szerencsére számos eszköz van, amik arra szolgálnak, hogy minél hosszabb ideig ki tudjuk használni a kertet és a teraszon ülve élvezhessük a friss levegőt. Ezen eszközök egyike a napellenző, aminek köszönhetően még a legnagyobb forróságban is elviselhető marad majd a hőmérséklet a teraszon. 

Az árnyékolás elengedhetetlen, ha nyáron is szeretnénk kiélvezni otthonunk adottságait. Ez persze megoldható természetes úton is, fákkal, azonban ebben az esetben számolni kell vele, hogy a fa nem csak akkor fog árnyékolni, amikor mi szeretnénk, illetve azzal is, hogy plusz munkánk lesz az ápolásával. A napellenző egy sokoldalú, hatékony és mégis egyszerű módja az árnyékolásnak. A napellenző előnye, hogy szükség szerint használható. A korszerű árnyékolók mozgathatóak, nem fixen rögzítettek, így dönthetünk a napfény mellett is, de nyáron nem kell a forróság miatt szenvednünk. A napellenző használatával még a legnagyobb hőségben is kellemesen hűvösen tartható a terasz, és nem utolsó sorban egycsapásra a ház bejáratának árnyékolása is megoldottá válik. 

Cégünknél napellenzők nagy választéka biztosított. Termékeink egyedi méretben megrendelhetők, kézi vagy motoros működtetéssel. Az általunk kínált napellenzők strapabíró kivitelűek, ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így hosszú éveken át biztosítják az árnyékolást. 

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük a napellenzőink iránt, tekintse meg katalógusunkat! Ha kérdése merült fel vagy pontos árajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére, és segítenek Önnek mindenben! 

 

Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek