Redőnykaput a garázsra? Jó választás!

2020. 11. 23. 10:33

A redőnyöknek  a legjobb tulajdonságai érvényesülnek a redőnykapukban. A redőnyhöz hasonlóan a redőnykapu is lamellákból áll. Mivel a garázsokra szerelt kapu nem árnyékoló szerepet tölt be, hanem a melléképületet zárja le, természetes, hogy nem műanyagból készül vagy hasonló, gyengébb anyagból. Alumínium alapanyaguk pont megfelelő ahhoz, hogy ellenálló és biztonságot adó legyen a garázs kapuja. 

A redőnykapu pontosan úgy működik, ahogyan a redőny maga is. A lamellákból álló kapulap fedi el a garázs ajtaját, amit le és fel lehet mozgatni. A mozgatása természetesen nem kézzel történik, mert a redőnykapu motorizált, erre csakis abban az esetben van szükség, ha elmegy az áram. Áramszünet esetén egy erre acélra szolgáló karral lehet a kaput a megfelelő pozícióba hozni. Máskülönben a kapulapot egy beépített motor, pontosabban egyfázisú csőmotor bírja mozgásra, ami a redőnykapu tengelyébe van beleépítve. 

A lamellák a redőnyhöz hasonlóan csavarodnak fel egy tokba, ami a garázs ajtajának felső részére van rögzítve. Ez a megoldás tökéletesen helytakarékos és biztonságos is, mert nem foglal plusz helyet a redőnykapu, de nem is kell attól tartani, hogy a mozgása balesetveszélyes lenne.

redőnykapu gyakorlatilag bármilyen garázshoz illik és garázskapuként beépíthető. Válasszon olyan színben, ami illik az ingatlanához és rendeljen új kaput a garázsra! Könnyen kezelhető, a felesleges kockázatok kiküszöbölésével mozgatható és időtálló redőnykapuval a garázs használata még egyszerűbb, mint eddig volt!

Forduljon bizalommal hozzánk, ha új nyílászáróra van szüksége, kifejezetten a garázsához! A legjobb termékeket tudjuk Önnek bemutatni, amik garantálják, hogy a garázsa modern, biztonságos és praktikus garázskaput kap. Ahhoz, hogy valóban a legjobb döntést tudja meghozni, minden információt tudnia kell arról a termékről, amit meg akar vásárolni. Ebben is tudunk segíteni Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk az egyik feltüntetett elérhetőségünkön és érdeklődjön a részletekről a redőnykapukkal kapcsolatban is!

Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek