Rovarháló ajtóra, ablakra és a nyugalom garantált

2023. 08. 23. 10:26

A teljesen felszerelt nyílászárókról egy valami biztosan nem hiányozhat, mégpedig a rovarháló. A repülő rovarok ellen hatásos kiegészítő.

Köztudott, hogy egy ingatlannak a nyílászárók jelentik a gyenge pontját. Az ablakokon keresztül meglehetősen könnyű bejutni, a rovaroknak legalábbis biztosan. A hiányzó szúnyoghálók megkönnyítik a bejutást egy nyitva felejtett ajtón vagy egy szellőztetés közben szélesre tárt ablakon keresztül.

Egy fülledt nyári napon vagy meleg estén bosszantó, hogy a rovarok miatt nem lehet szélesre tárni az ablakokat, mert azonnal berepülnek a fényre, illatokra.

A háló praktikus és a külleme miatt sem kell szégyenkezni

A rovarhálók minden típusa elérhető színvonalas kivitelben, csak választania kell. Tanácstalan, hogy melyik típussal járna jól? Bármelyiket is választja, az UV álló, szürke üvegszálas hálók műanyag vagy alumínium keretbe foglalva sokáig kitartanak.

Az ajtókra nyíló vagy pliszé hálót javaslunk, az ablakokra pedig a fix vagy a rolós változatokat szokás szereltetni. A pliszé háló nagyobb méretű ajtóhoz is ideális, bárhol megállítható, mert harmonikaszerűen, vízszintesen csúsztatható el.

A nyíló szúnyogháló a gyakran használt ajtókon biztosítja a gyors mozgatást és ha szükséges a hálós védelmet.

A fix hálók stabil konstrukciók, de könnyen cserélhetőek, ablakokra tervezték őket. A rolós, függőlegesen vagy oldalirányba húzható szúnyogháló ajtón és ablakon egyaránt rendkívül praktikus. Ez a változat nem vesz el plusz helyet, mint a nyíló modellek, ezért bárhol felszerelhető.

Bármelyik is a szimpatikus, a választott színű kerettel, a nyílászáró méretéhez igazítva szállítjuk a vásárlónak. A rovarok zümmögése és tolakodása egyszerűen megszüntethető az otthonában, csak a megfelelő helyen kell hálókat használnia hozzá. Ne mondjon le a nyílászárók szabad használatáról, egészítse ki őket minőségi rovarhálókkal!

Az új szúnyoghálókat rendelje meg a termékkínálatunkból, ajtóra és ablakra is szereltethet belőlük. Akár azonnal kérhet tőlünk ajánlatot!


Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek