S-lamellás alumínium zsaluzia, a legjobb, ami az ablakkal történhet

2023. 03. 31. 09:41

Nemsokára itt a forró nyár, ideje megkezdeni a felkészülést a napfénnyel szemben. Az S-lamellás zsaluzia a nyaralók árnyékolójaként is megállja a helyét.

A kültéri lamellás árnyékolók körében egyértelműen az S zsaluzia viszi a pálmát. Az utánozhatatlanul elegáns külső komoly teljesítménnyel párosul. A családi házak mellett nyaralók számára is igazán kitűnő választásnak bizonyul a modern zsaluzia S lamellákkal.

Nyaralókhoz is ajánljuk

Nézzük meg részletesebben, hogy milyen igényeket támaszt egy hétvégi ház az árnyékolókkal szemben! Nyaraló tulajdonosként biztosan Ön is szeretne egy olyan ingatlanba érkezni pihenni, amiben nem a felmelegedett szobák fogadják. Az is követelmény, hogy lehetőség szerint nyugodt, privát hely legyen az ingatlan, ahová nem látnak be a szomszéd telekről vagy az utcáról. A kültéri árnyékoló több szezont, évet is bírjon, mert nincs lehetőség a gyakori karbantartásra. Végül elsődleges szempontot jelent a biztonság is. A hónapokra magára hagyott ingatlan kevésbé válik a betörők célpontjává, ha látszik rajta, hogy nem egyszerű bejutni, feltörni.

Az alumínium zsaluzia az árnyékolók legmegbízhatóbb alapanyagából készül, ennélfogva nem jelent gondot számára az ablakok védelme sem. Az S lamellák visszaperemezett, igen erős profilok, 90 mm szélesek, amik zárt állapotban egymásra simulnak. A masszív szerkezet biztonsági szempontból előnyös, de az időjárással szemben is helyt áll. Több színben és méretben kapható, egyedi igényekhez igazítva rendelhető.

Az S-lamellás zsaluzia nyaraló kiegészítőjeként is meggyőző árnyékolási teljesítménnyel működik. Ez hasznos, ha a forró nyári napokon szeretnék kizárni a napsugarakat vagy a későn sötétedő  estéken teljesen be szeretnének sötétíteni a tulajdonosok. A madárcsicsergős, friss, nyári reggelek csendjét sem töri meg a zsaluzia felhúzása, mert csendes működés jellemzi. Motorizálható árnyékoló, ami nagyobb kényelmet, egyenletes mozgathatóságot kölcsönöz a használatához.

Az S-lamellás zsaluzia kétségkívül egy sokoldalú, csúcsminőségű kültéri árnyékoló, ami a nyaralásokat is szebbé tudja tenni, a nyaraló értékét pedig megnöveli.


Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek