Szalagfüggöny, mint térelválasztó: kreatív tippek kis és nagy terekhez

2023. 10. 09. 08:38

A szalagfüggöny nem csak árnyékolóként, hanem térelválasztóként is remekel. Ajánljuk mindenkinek, aki ötletes és mutatós megoldást keres a térelválasztásra. 

Ha az ideális térelválasztót keressük, legtöbbünknek a hagyományos, vagy annak újabb verziója, a gipaszkarton fal, a tolóajtó, esetleg a sűrű, vastag függönyök jutnak eszünkbe. Pedig ma már ennél sokkal több lehetőség áll rendelkezésünkre, és érdemes kreatívan hozzáállni a kérdéshez. Az egyik ilyen innovatív termék a szalagfüggöny, ami funkcionális és esztétikai szempontból is lenyűgöző végeredményt ad.

Kisebb terek elválasztása kreatívan, helytakarékosan

Hálószoba: ha a lakás kicsi, és a nappali és a hálószoba egy légtérben van, a szalagfüggöny biztosítja az eltérő funkcióval bíró részek leválasztását. A térérzet nem romlik, de a mutatós, lágyan leomló szalagok gondoskodnak az intimitásról.

Fürdőszoba: a wc és a zuhanykabin gyakran egy helyiségben kap helyet, ám a szalagfüggöny ilyen esetben is nagyszerűen alkalmazható. Vízálló verziója praktikusan és mutatósan választja el a wc-t és a zuhanyzót.

Nagyobb térből több kisebb

Iroda: gyakran van szükség a nagyobb területű irodák több kisebb munkaterületre való felosztására. Ha azonban nem a teljes elválasztás a cél, a szalagfüggöny ideális megoldást nyújt.

Műhely: nagyobb műhelyekben, sőt, akár ipari területen is, a szalagfüggöny jó választás lehet az eszközök, illetve a munkaállomások egymástól való elválasztására, ugyanakkor biztosítja a könnyű átjárhatóságot is.

Napjainkban a szalagfüggöny egyáltalán nem az unalmas, szürke árnyékoló, a hagyományos műanyag lamellákkal. Számos típusa elérhető, melyeknek nem csak az anyaga különbözik, hanem a minták és a színek terén is nagy a választék. A lamellák lehetnek 63 mm, 89 mm, 127 mm vagy akár 250 mm szélességűek, készülhetnek UV stabil és speciális portaszító réteggel kezelt anyagból is.

Fényáteresztőfényzáró, sőt, lángálló lamellák is léteznek, különböző textúrákkal és széles színválasztékban, és ezek bátran kombinálhatók is egymással. Lehetőség van a szalagfüggöny nyomtatására is, mellyel bármilyen kreatív elképzelés megvalósítható.

A szalagfüggönyök remek megoldást nyújtanak a térelválasztásra. Ha felkeltettük az érdeklődését, keressen minket bizalommal bővebb tájékoztatásért!


Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek