Szalagfüggöny beltérre! Dekoratív és praktikus!

2020. 08. 12. 10:32

Beltéri árnyékolót keres és szívesen kipróbálna olyan megoldásokat is, amik nem a hagyományos kategóriába tartoznak? A szalagfüggöny pontosan ilyen beltéri árnyékoló! Hová illik egy szalagfüggöny? Gyakorlatilag bárhol jól mutat a lakásban és esztétikusan kiegészíti a meglévő vagy az új berendezést. Ez nem csupán annak köszönhető, hogy a szalagfüggönyök választéka mára igencsak kiszínesedett, hanem az árnyékoló letisztult formájának is.

Lehet fehér vagy színes, egyszínű vagy mintás, egy elég széles választékból akár minden szobához és helyiséghez lehet odaillő szalagfüggönyt választani. A beltéri árnyékolásnak nincsenek technikai akadályai sem, mert a szalagfüggönyöket szinte bármilyen méretű és formájú ablak elé fel lehet erősíteni. Az árnyékolást könnyedén lehet velük megoldani, a lapokból álló függöny fényszabályozásra és elsötétítésre is kiválóan alkalmas. Aki olyan beltéri árnyékolót szeretné használni, ami a lehető legkevesebb gonddal jár, annak a szalagfüggönyök ideálisak.

A szalagfüggöny eredetileg gyöngyös zsinórral mozgatható, aminek a segítségével zaj és nyújtózkodás, balesetveszély nélkül lehet elhúzni az ablak elöl és összehúzni a függönyt, attól függően, hogy mi a cél.  Kicsik és nagyok, fiatalok és idősebbek is probléma nélkül tudják kezelni ezt a típusú beltéri árnyékolót. A szalagfüggöny tisztán tartásáról is érdemes pár szót ejteni, mert ezt a beltéri árnyékolót nem kell levenni a tartójáról, hogy tisztítóba vigyük vagy mosógépbe rakjuk és kimossuk. Elegendő a lamellákat kíméletesen portalanítani a megfelelő eszközzel és ismét szépek, tiszták lesznek.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha felkeltettük az érdeklődését és ilyen beltéri árnyékolót szeretne vásárolni! A beltéri árnyékolókból gazdag választékkal rendelkezünk, erről Ön is meggyőződhet, ha megtekinti szalagfüggöny mintáinkat! Nálunk garantáltan megtalálja a kedvére való beltéri árnyékolót! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén érdeklődjön a termékeinkről, illetve a szolgáltatásainkról! 

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek