Védje a nyílászárókat télen alumínium redőnyökkel!

2019. 12. 20. 14:30

A téliidőszakban a nyílászárók folyamatosan ki vannak téve az évszak szélsőségeinek. A fagy, a havazás egyes esetekben komoly károkat is okozhat az ablakokban, ezt pedig meg kell akadályozni. Amennyiben Ön sem szeretné ablakcserével kezdeni atavaszi időszakot, óvja a nyílászárókat alumínium redőnyökkel!

 

Az alumíniumredőnyökkel százszázalékos védelmet tud biztosítani a téli időszakban anyílászáróknak. Az árnyékolók megakadályozzák, hogy a fagy vagy a havazás kártokozzon az ablakokban, így nem kell attól tartania, hogy a nyílászárókat a tavasz beköszöntével le kellene cserélni. Ezen kívül az alumínium redőnyök extra hőszigetelést is képesek biztosítani, ez pedig hozzájárul ahhoz, hogy azingatlanon belül a kellemes hőmérséklet eléréséhez ne kelljen folyamatosan a fűtést használni.

 

Az alumíniumredőnyök felszerelésével tehát rengeteget spórolhat, ezért mindenképpérdemes beszerelésüket választani! Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné megtapasztalni az árnyékolók előnyeit a téli időszakban is, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!  Ajánlatkérés

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek