Sima felületű hőszigetelt garázskapu

Külső oldalon minta nélküli, sima felületű, belső oldalon vízszintesen bordázott hőszigetelt szekcionált kapu. Kéthéjú acéllemez panelbõl, 42 mm vastag PU hõszigeteléssel, ujjbecsípõdés elleni védelemmel.

NATURA garázskapu előnyök
• A különlegesen jó tervezésnek köszönhetően a panelek és a zsanérk ujjbecsípődés ellen védettek. A kapu lapok fémesen nem érintkeznek egymással, ezzel kiküszöböltük a hőhíd képződést és a páralecsapódást
• Az európai szabványoknak megfelelően el van látva biztonsági védelemmel rugótörés esetére (a kapu nem zuhan le, nem repül el a törött rugó)
• Sérülés veszély elkerülése érdekében a kapulap és a vasalat között vezetett drótkötél, 6-szorosan túlméretezve, az esetleges túlterhelés esetére, a kapulapok lezuhanásának megakadályozására


Középbordás hőszigetelt garázskapu

Az OPTIMA szekcionált kapu középbordás mintázatú, 40mm vastag CFC mentes PU hőszigetelésű, ujjbecsípődés ellen védett,hőhídmentes kívül-belül acéllemez borítású panelből készül. A panelek belső oldala vízszintes bordás mintázatú, fehér színű és stukkó felületű.

Vízszintesen bordás mintázatú szekcionált garázskapuk

Külsõ- és belsõ oldalon is vízszintesen bordázott hőszigetelt szekcionált kapu. Kéthéjú acéllemez panelbõl, a Linea törtfehér, Linea RAL9006 és Linea C17 barna panelek kívűl-belül stukkó (rücskös) felülettel, 42 mm vastag PU hõszigeteléssel, ujjbecsípõdés elleni védelemmel.

Lakossági Garázskapuk 2019
Optima Lakossági szekcionált garázskapuk

A garázskapu elengedhetetlen az autó biztonságához!

Garázskapuk korszerű kivitelben, megbízható cégtől, megfizethető áron! Forduljon hozzánk, tudja biztonságban autóját, válasszon szekcionált garázskaput

Minden autótulajdonos szereti biztonságban tudni a járművét. Ez főként akkor nehéz, amikor nincs lehetőség zárt helyen parkolni, hiszen a legjobb riasztó sem tudja minden elől megvédeni az autót. Nem csak a lopásra vagy feltörésre kell ugyanis gondolni, a gépjármű megsérülhet más, ügyetlenül parkoló sofőrök miatt, de egy viharban letörő faág is okozhat gondot. Akinek azonban megvan rá a lehetősége, hogy legalább otthon saját, zárt garázsban parkoljon, annak mindenképp érdemes ezt az opciót választania. A maximális biztonsághoz viszont elengedhetetlen egy magas minőségű, korszerű garázskapu. Hogy ez mit is jelent pontosan? Nézzük! 

Napjaink legkorszerűbb garázskapui a szekcionált garázskapuk. Ezek előnye, hogy erősek, ellenállóak, hatékony védelmet biztosítanak az autónak mind emberi károkozás, mind pedig az időjárás viszontagságai ellen. A szekcionált garázskapuk hőszigetelési szempontból is kiválóak, ami abban az esetben lehet nagy előny, ha a garázst nem csak az autó parkoltatásához használjuk, hanem tárolóként is funkcionál, például itt teleltetjük a növényeket. Természetesen a garázskapu kiválasztásakor érdemes azt is figyelembe venni, hogy az adott típus mennyire könnyen kezelhető és főleg, hogy mennyire biztonságos. A korszerű termékek mindegyik ujjbecsípődés ellen védett, és általában távirányítóval irányítható. 

A cégünk által kínált, szekcionált garázskapuk garantáltan nem okoznak csalódást egyetlen autótulajdonosnak sem. Élettartamuk hosszú, remekül hőszigetelnek, ugyanakkor az áruk is megfizethető. Megjelenésük korszerű, remekül illenek minden homlokzathoz. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a korszerű garázskapuk iránt, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén, vegye fel velük a kapcsolatot akár még ma! 


Ajánlatkérés
Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Gördülékeny árnyékolás - szalagföggöny.

A szalagfüggöny mint árnyékolástechnikai rendszer elegáns választás irodákházak, konferencitermek és még családi házak, lakások számára is. Az árnyékolás funkcióján túl, térelválasztóként is funkciónálhat. Mivel kiválóan működik nagy szélességekben is, tágas terek megosztására alkalmas. Két fő részből épűl fel, a karnis sínből és a rajta elhelyezkedő lamellákból. A térbe bejutó fény szabályozható a függőleges lamellák állításával. Bezárt állapotban az árnyékoláson túl a szoba intimitását is biztosítja. A szabad kilátás érdekében a lamellákat elhúzhatók, de el is forgathatók. Elhúzott állapotban a gyűjtésnél a lamellák kis helyet foglalnak.

Lamellák

A lamellák UV stabil anyagból speciális portaszító réteggel kezelt anyagból készülnek. A portaszító rétegnek köszönhetően nehezen koszolódik. Számos típust kínálunk, különböző anyagokból, változatos mintázattal és színvilággal. Egyéni ízlés kialakításához a lemella lehet 127 mm, 89 mm, 63 mm és 250 mm széles is.

Textilek

Különböző textúrájú és széles színválasztékú fényáteresztő, fényzáró és lángálló lamellákkal állunk megrendelőink rendelkezésére. A lamellák akár textúrájukban, akár színükben tetszés szerint kombinálható, ezzel teret adva minden design képzeletnek. Változatos színek ötvözése egy karnison belül vitalitást kölcsönöz otthonában. A lamellák tekeredését, deformálódását az aljukba fűzött súlyok gátolják, amelyeket egy lácsor kapcsol össze.

Lamellák gyűjtése

A lamellák függöleges tengely körül közel 180 fokban elforgatható, így hatékonyan szabályozható a bejutó fény. Teljes elhúzás esetén a lamellák gyűjtési poziciója opciónálisan lehetségess a kezelőhöz, a kezelő ellentétes oldalához, kétoldalra, középre vagy akár szakaszosan is. Ferde karnis megoldásnál a legnagyobb felé gyűjtödnek a lamellák.

Különlegességek

Dekoratív és kretív megoldások. A spagetti függönyön akár át is sétálhat, hisz nincs a lamellák aljában sem súly, sem összekötő gyöngylánc. A spagetti lamellák 89 mm szélesek és akár 300 cm egybefüggő függönyt is lefedhetnek. Nyomtatott szalagfüggöny. Ha a tengerparton akarja érezni magát, vagy a cég logóját látná viszont kíválló megoldás a nyomott szalagfüggöny. Kíválló reklámhordozó, egyedi megoldások valósíthatók meg.

Függöny karnisok

A karnisok húzott alumínium profilból, alapszínként fehérre szinterezve készülnek. Felár ellenében a karnis bármely RAL színskála szerinti színre átfesthető. Többféle karnis típust különböztetünk meg. A generációs igények alakulásának megfelelően standard, ívelt és opcionálisan beépitett ledsorral szerelt karnisok közül válogathatunk. A szalagfüggöny felhasználási területét tovább növeli, hogy hajlíthatók ezáltal ívelt felületen is alkalmazhatók.

Rögzítés

A szalagfüggöny szerelhető mennyezetre, ablaknyíllásba másnéven kávába, oldalfalra, egyenes és ferde síkra egyaránt. A rögzítés történhet klipsz vagy oldalkonzól segítségével. Alapból fehérre színterezett rögzítési megoldások A RAL színskála bármely színére átfesthetők.

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek