Napellenző

Tekintse meg napellenző termékleírásunkat

Teraszára, balkonjára remek megoldást nyújtó könyökkaros napellenző. A napellenzőt lehet mennyezetre, oldalfalra, de akár csüngő szarufára is rögzíteni. Különböző típusai alkalmazkodnak a megrendelő igényeihez és a beépítés követelményeihez.

Segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb árnyékoló terméket.

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Méret korlátok:

Maximális szélessége: 10 méter.
Maximális kinyúlása: 3,5 méter, extrém esetekben 4 méter is lehet.

Működtetése:

A napellenző működtetése lehet kézi erővel – tekerőkarral, vagy elektromotorral, vagy akár mindkettővel. Az elektromos motorral való vezérléshez időjárásfüggő vezérlés is rendelhető.

Garancia:

Termékeinkre 5 év garanciát vállalunk.

Miért válasszon minket?

Mert hisszük, hogy általunk kínált napellenző széles választéka és szolgáltatásaink ár-érték aránya a piacon elérhető legjobb terméket kínálja.

Napellenző termékkatalógus letöltése:

Napellenző nélkül a grillezés sem az igazi!

napellenző egy igen népszerű árnyékoló, aminek sok előnye van: könnyen kezelhető, kedvező az ára és tartós - varázsolja vele komfortossá kertjét Ön is!

Lassan, de biztosan jön a nyár, nyakunkon a grillpartik és kerti sütögetések szezonja. Annak érdekében, hogy ezeken az eseményeken mindenki jól érezze magát, célszerű egy kicsit felkészíteni a kertet és a teraszt. Nem érdemes megelégedni a grillsütő és az alapanyagok beszerezésével, ugyanis, ha igazán komfortos körülményeket szeretnénk teremteni, akkor egy praktikus árnyékolóra, például egy napellenzőre is szükség lesz. 

napellenző az egyik legjobb választás a terasz árnyékolásához. Használatával igen kellemessé tehetjük a nyári kerti partikat, hiszen aki szeretne, tartózkodhat a hűvös árnyékban is. Általában érdemes alapból a teraszra teríteni, egyrészt, mivel nyáron a tűz körül könnyen szinte elviselhetetlen lesz a kánikula, másrészt pedig itt mindenki kényelmesen, asztalnál ülve ehet. A napellenző ehhez a komforthoz járul hozzá: kellemesen hűvösen tartja a teraszt, ahol nem csak az ételek elfogyasztása lesz nagy élmény, hanem az ebéd utáni szieszta, beszélgetés is. Az árnyékoló praktikus, könnyen kezelhető, elég csak akkor kiengedni, amikor szükség van rá. A napellenző további előnye, hogy mutatós, így látványban is hozzátesz a ház és a kert megjelenéséhez. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik az árnyékolókkal kapcsolatban. Tartós, magas minőségű termékeket kínálunk, amelyek hosszú távon is megállják majd a helyüket. Ugyanakkor kiemelt figyelmet fordítunk rá, hogy áraink korrektek, megfizethetőek legyenek, hiszen tudjuk, hogy ez is nagyban befolyásolja Ügyfeleink elégedettségét. 

Felkeltettük érdeklődését, és úgy döntött, hogy egy kicsit komfortosabbá varázsolja a teraszt? Keressen minket bátran! Amennyiben kérdése merült fel a napellenzőkkel vagy más árnyékolókkal kapcsolatban, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink szívesen tájékoztatják a részletekről a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén. 

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek