Redőnykapu

Tekintse meg redőnykapu termékleírásunkat

Redőnykapuk esetén a kapulap alu profilokból készül, mely a kapunyílás felett elhelyezkedő redőnyszekrény tengelyére csévélődik fel, ami egy rendkívül helytakarékos megoldás. Mozgatása egyfázisú csőmotorral történik (távirányítás), de áramkimaradás esetén akár kézzel is mozgatható.

Segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb árnyékoló terméket.

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Bővebben:

A kapulapot alkotó lamellák egy redőnyszekrénybe tekerednek fel. A leggyakoribb lamellák: 55 és 77 mm-es, és poliuretán habbal van kitöltve. A garázskapuba építhető biztonsági ablakprofil és szellőző nyílású lamella is. A kapuk biztonsági feltolásgátlóval vannak ellátva.

Alapkivitelben a lamellák fehér színűek, de felár ellenében szinte bármely RAL-színben is megrendelhető a kapu. Újdonság, hogy már aranytölgy, és más fa hatású megjelenéssel is rendelhetőek, így kapuja olyan színű lehet mint redőnye!

Miért válasszon minket?

Mert hisszük, hogy általunk kínált redőnykapuk széles választék és szolgáltatásaink ár-érték aránya a piacon elérhető legjobb terméket kínálja.

Redőnykapu termékkatalógus letöltése:


BIG S: A külső tokos alumínium redőnyök nagyméretű változata, 45 mm magas lamelláinak köszönhetően nagyobb felületek árnyékolására alkalmas. Alul 45 fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkezik, amely alumínium oldalvégekkel záródik. Nagy méretük miatt motoros működtetésük ajánlott.

BIGM: Formailag a külső tokos alumínium redőnyökhöz hasonlít, de tokozata és lefutósínei nagyobbak és erősebbek. A redőnylamellák 55 mm magasak, így kiválóan alkalmasak garázskapunak. Nagy méretük miatt kizárólag motoros működtetésük lehetséges.

BIGL: A garázskapuk legideálisabb megoldása, mivel a 77 mm magas lamellák nagy felületek biztonságos lezárására alkalmasak. Előnye a szekcionált kapukhoz képest, hogynem a mennyezeten foglal helyet, hanem nyitáskor a tokba tekeredik.

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek