Reluxa Budapest, reluxa árak

Tekintse meg Reluxa termékleírásunkat

A reluxa Budapesten az egyik legelterjedtebb beltéri árnyékolási forma. A reluxa nem csupán modern megjelenést kínálnak, de aktívan hozzájárulnak a helyiségek hangulatának és arculatának kialakításához. Szabályozzák a beeső fény mennyiségét illetve a helyiség hőmérsékletét, továbbá szín árnyalataik révén a helyiség hangsúlyos részletévé teszik az ablakot. Nem csupán ablakok árnyékolására alkalmas, tökéletes megoldást nyújt irodahelyiségek, porták leválasztására is.

A reluxa vízszintesen futó, elforgatható és felhúzható lamellákból áll, amelyekkel szabályozható a bejövő fény mennyisége és iránya, illetve egy mozdulattal kizárható vele a külvilág. Az alumíniumból készült lamellák 25 vagy 16 mm-esek, nagy színválasztékban rendelhetőek. A szerkezet és a zsinórok színe a legtöbb esetben a lamella színéhez igazítható.

Azoknál a lakásoknál, ahol a belső tér kialakítása és színek összhangja a természetes anyagok használatát részesíti előnyben, ott a nyílászárók árnyékolására a trópusi fából készített reluxák kínálják a legjobb választást. A fa reluxa lamellák 25 vagy 50 mm-es szélességben készülnek, különböző színű pácolással.

A reluxa nagy előnye, hogy a külvilágtól nem zár el teljesen, a lamellák optimális szögbe állításával nem zár el teljesen a külvilágtól, a belátás mégis korlátozódik. Gazdag színválasztéka révén, praktikus, sokoldalú és hangulatos berendezési tárgya lehet lakásának, irodájának

Segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb árnyékoló terméket.


Reluxa Budapest, reluxa Árak
Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Reluxa lamella:

Legelterjetebb mérete 25mm. Anyaga általában alumínium, de exkluzív fa anyagból is készül. Számtalan színben és kivitelben kapható

Működtetése:

A reluxát működtetheti zsinórzat, üvegpálca, de akár automatizálható is.

Garancia:

Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk.

Miért válasszon minket?

Mert hisszük, hogy általunk kínált reluxák széles választék és szolgáltatásaink ár-érték aránya a piacon elérhető legjobb terméket kínálja.

Reluxa termékkatalógus letöltése:

Reluxa Budapest, reluxa árak
Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek