Reluxa Budapest, reluxa árak

Tekintse meg Reluxa termékleírásunkat

A reluxa Budapesten az egyik legelterjedtebb beltéri árnyékolási forma. A reluxa nem csupán modern megjelenést kínálnak, de aktívan hozzájárulnak a helyiségek hangulatának és arculatának kialakításához. Szabályozzák a beeső fény mennyiségét illetve a helyiség hőmérsékletét, továbbá szín árnyalataik révén a helyiség hangsúlyos részletévé teszik az ablakot. Nem csupán ablakok árnyékolására alkalmas, tökéletes megoldást nyújt irodahelyiségek, porták leválasztására is.

A reluxa vízszintesen futó, elforgatható és felhúzható lamellákból áll, amelyekkel szabályozható a bejövő fény mennyisége és iránya, illetve egy mozdulattal kizárható vele a külvilág. Az alumíniumból készült lamellák 25 vagy 16 mm-esek, nagy színválasztékban rendelhetőek. A szerkezet és a zsinórok színe a legtöbb esetben a lamella színéhez igazítható.

Azoknál a lakásoknál, ahol a belső tér kialakítása és színek összhangja a természetes anyagok használatát részesíti előnyben, ott a nyílászárók árnyékolására a trópusi fából készített reluxák kínálják a legjobb választást. A fa reluxa lamellák 25 vagy 50 mm-es szélességben készülnek, különböző színű pácolással.

A reluxa nagy előnye, hogy a külvilágtól nem zár el teljesen, a lamellák optimális szögbe állításával nem zár el teljesen a külvilágtól, a belátás mégis korlátozódik. Gazdag színválasztéka révén, praktikus, sokoldalú és hangulatos berendezési tárgya lehet lakásának, irodájának

Segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb árnyékoló terméket.


Reluxa Budapest, reluxa Árak
Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Reluxa lamella:

Legelterjetebb mérete 25mm. Anyaga általában alumínium, de exkluzív fa anyagból is készül. Számtalan színben és kivitelben kapható

Működtetése:

A reluxát működtetheti zsinórzat, üvegpálca, de akár automatizálható is.

Garancia:

Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk.

Miért válasszon minket?

Mert hisszük, hogy általunk kínált reluxák széles választék és szolgáltatásaink ár-érték aránya a piacon elérhető legjobb terméket kínálja.

Reluxa termékkatalógus letöltése:

Reluxa Budapest, reluxa árak

Gördülékeny árnyékolás - redőny rendszerek

A redőny egy tradicionális árnyékolási technika. Egyaránt alkalmazható régi és új családi házak esetében, de alkalmas irodaházak, ipari létesítmények árnyékolására is. A redőny tetszőleges helyzetének beállításával, szabályozható a helyiségbe bejutó fény mennyisége. Leengedett állapotban tökéletes védelmet nyújt az UV sugaraktól és a kíváncsi tekintetektől. Nem csak a fény szabályzására használhatók, hanem az utcáról beszűrődő zajok ellen is védenek.

Külső tokos műanyag redőny

Hagyományos külső tokos műanyag redőny:

A legegyszerűbb szerkezeti felépítéssel bíró műanyag redőny. Alul-felül 45 fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkezik.

Új típusú műanyag redőny:

A külső tokos redőny legnépszerűbb típusa. Alul 45 fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkezik, amely alumínium tokvégekkel záródik. Működése a kefés lefutóknak és a porvédős csapágynak köszönhetően csendes.

Új, kombi típusú műanyag redőny:

A külső tokos kombi redőny legnépszerűbb típusa. Alul 45 fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkezik, amely alumínium tokvégekkel záródik és integrált rolós rovarhálóval rendelkezik. Működése a kefés lefutóknak és a porvédős csapágynak köszönhetően csendes. Helyiségenként legalább egy új típusú kombi redőny választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében.

Vakolható tokos műanyag redőny

Vakolható műanyag redőny:

Vakolható külső tokos műanyag redőny. Amennyiben az építkezés során kialakításra kerül a redőny helye, a vakolható tokozat tökéletesen elrejthető a tokozatban. Működése a kefés lefutóknak és a porvédős csapágynak köszönhetően csendes.

Vakolható kombi típusú műanyag redőny:

Vakolható külső tokos műanyag redőny. Amennyiben az építkezés során kialakításra kerül a redőny helye, a vakolható tokozat tökéletesen elrejthető a tokozatban. Integrált rolós rovarhálóval rendelkezik. Működése a kefés lefutóknak és a porvédős csapágynak köszönhetően csendes. Helyiségenként legalább egy Shadow secret kombi választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében.

Külső tokos alumínium redőny

Külső tokos alumínium redőny:

A külső tokos alumínium redőny legnépszerűbb típusa. Alul45 fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkezik, amely alumínium tokvégekkel záródik. Működésea kefés lefutóknak és a porvédős csapágynak köszönhetően csendes. Motorizált változatban is elérhető.

Külső tokos kombi típusú alumínium redőny:

Alul 45 fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkezik, amely alumínium tokvégekkel záródik és integrált rolós rovarhálóval rendelkezik. Működése a kefés lefutóknak és a porvédős csapágynak köszönhetően, csendes. Helyiségenként legalább egy külső tokos kombi redőny választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében. Helyiségenként legalább egy Shadow extra kombi választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében. Motorizált változatban is elérhető.

Vakolható tokos alumínium redőny

Vakolható külső tokos alumínium redőny:

Amennyiben az építkezés során kialakításra kerül a redőny helye, a vakolható tokozat tökéletesen elrejthető a tokozatban. Működése a kefés lefutóknak és a porvédős csapágynak köszönhetően csendes. Motorizált változatban is elérhető.

Vakolható tokos kombi alumínium redőny:

Amennyiben az építkezés során kialakításra kerül a redőny helye, a vakolható tokozat tökéletesen elrejthető a tokozatban. Integrált rolós rovarhálóval rendelkezik. Működése a kefés lefutóknak és a porvédős csapágynak köszönhetően, csendes. Helyiségenként legalább egy vakolható tokos kombi redőny választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében. Motorizált változatban is elérhető.

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek