Reluxa Budapest, reluxa árak

Tekintse meg Reluxa termékleírásunkat

A reluxa Budapesten az egyik legelterjedtebb beltéri árnyékolási forma. A reluxa nem csupán modern megjelenést kínálnak, de aktívan hozzájárulnak a helyiségek hangulatának és arculatának kialakításához. Szabályozzák a beeső fény mennyiségét illetve a helyiség hőmérsékletét, továbbá szín árnyalataik révén a helyiség hangsúlyos részletévé teszik az ablakot. Nem csupán ablakok árnyékolására alkalmas, tökéletes megoldást nyújt irodahelyiségek, porták leválasztására is.

A reluxa vízszintesen futó, elforgatható és felhúzható lamellákból áll, amelyekkel szabályozható a bejövő fény mennyisége és iránya, illetve egy mozdulattal kizárható vele a külvilág. Az alumíniumból készült lamellák 25 vagy 16 mm-esek, nagy színválasztékban rendelhetőek. A szerkezet és a zsinórok színe a legtöbb esetben a lamella színéhez igazítható.

Azoknál a lakásoknál, ahol a belső tér kialakítása és színek összhangja a természetes anyagok használatát részesíti előnyben, ott a nyílászárók árnyékolására a trópusi fából készített reluxák kínálják a legjobb választást. A fa reluxa lamellák 25 vagy 50 mm-es szélességben készülnek, különböző színű pácolással.

A reluxa nagy előnye, hogy a külvilágtól nem zár el teljesen, a lamellák optimális szögbe állításával nem zár el teljesen a külvilágtól, a belátás mégis korlátozódik. Gazdag színválasztéka révén, praktikus, sokoldalú és hangulatos berendezési tárgya lehet lakásának, irodájának

Segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb árnyékoló terméket.


Reluxa Budapest, reluxa Árak
Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Reluxa lamella:

Legelterjetebb mérete 25mm. Anyaga általában alumínium, de exkluzív fa anyagból is készül. Számtalan színben és kivitelben kapható

Működtetése:

A reluxát működtetheti zsinórzat, üvegpálca, de akár automatizálható is.

Garancia:

Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk.

Miért válasszon minket?

Mert hisszük, hogy általunk kínált reluxák széles választék és szolgáltatásaink ár-érték aránya a piacon elérhető legjobb terméket kínálja.

Reluxa termékkatalógus letöltése:

Reluxa Budapest, reluxa árak

Gördülékeny árnyékolás - szalagföggöny.

A szalagfüggöny mint árnyékolástechnikai rendszer elegáns választás irodákházak, konferencitermek és még családi házak, lakások számára is. Az árnyékolás funkcióján túl, térelválasztóként is funkciónálhat. Mivel kiválóan működik nagy szélességekben is, tágas terek megosztására alkalmas. Két fő részből épűl fel, a karnis sínből és a rajta elhelyezkedő lamellákból. A térbe bejutó fény szabályozható a függőleges lamellák állításával. Bezárt állapotban az árnyékoláson túl a szoba intimitását is biztosítja. A szabad kilátás érdekében a lamellákat elhúzhatók, de el is forgathatók. Elhúzott állapotban a gyűjtésnél a lamellák kis helyet foglalnak.

Lamellák

A lamellák UV stabil anyagból speciális portaszító réteggel kezelt anyagból készülnek. A portaszító rétegnek köszönhetően nehezen koszolódik. Számos típust kínálunk, különböző anyagokból, változatos mintázattal és színvilággal. Egyéni ízlés kialakításához a lemella lehet 127 mm, 89 mm, 63 mm és 250 mm széles is.

Textilek

Különböző textúrájú és széles színválasztékú fényáteresztő, fényzáró és lángálló lamellákkal állunk megrendelőink rendelkezésére. A lamellák akár textúrájukban, akár színükben tetszés szerint kombinálható, ezzel teret adva minden design képzeletnek. Változatos színek ötvözése egy karnison belül vitalitást kölcsönöz otthonában. A lamellák tekeredését, deformálódását az aljukba fűzött súlyok gátolják, amelyeket egy lácsor kapcsol össze.

Lamellák gyűjtése

A lamellák függöleges tengely körül közel 180 fokban elforgatható, így hatékonyan szabályozható a bejutó fény. Teljes elhúzás esetén a lamellák gyűjtési poziciója opciónálisan lehetségess a kezelőhöz, a kezelő ellentétes oldalához, kétoldalra, középre vagy akár szakaszosan is. Ferde karnis megoldásnál a legnagyobb felé gyűjtödnek a lamellák.

Különlegességek

Dekoratív és kretív megoldások. A spagetti függönyön akár át is sétálhat, hisz nincs a lamellák aljában sem súly, sem összekötő gyöngylánc. A spagetti lamellák 89 mm szélesek és akár 300 cm egybefüggő függönyt is lefedhetnek. Nyomtatott szalagfüggöny. Ha a tengerparton akarja érezni magát, vagy a cég logóját látná viszont kíválló megoldás a nyomott szalagfüggöny. Kíválló reklámhordozó, egyedi megoldások valósíthatók meg.

Függöny karnisok

A karnisok húzott alumínium profilból, alapszínként fehérre szinterezve készülnek. Felár ellenében a karnis bármely RAL színskála szerinti színre átfesthető. Többféle karnis típust különböztetünk meg. A generációs igények alakulásának megfelelően standard, ívelt és opcionálisan beépitett ledsorral szerelt karnisok közül válogathatunk. A szalagfüggöny felhasználási területét tovább növeli, hogy hajlíthatók ezáltal ívelt felületen is alkalmazhatók.

Rögzítés

A szalagfüggöny szerelhető mennyezetre, ablaknyíllásba másnéven kávába, oldalfalra, egyenes és ferde síkra egyaránt. A rögzítés történhet klipsz vagy oldalkonzól segítségével. Alapból fehérre színterezett rögzítési megoldások A RAL színskála bármely színére átfesthetők.

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek