Roletta Budapest, roletta árak

Tekintse meg napellenző termékleírásunkat

A roletta esztétikus és kimondottan praktikus, mert helyigénye kicsi, egyszerű a kezelhetősége. Sokszor megoldást jelent olyan nyílászárók árnyékolására, ahová a hagyományos függöny fazon nem alkalmazható. Sok esetben pénztárcakímélő, és ráadásul stílusosan illeszkedik akár modern vagy klasszikus lakásba. Rejtve is maradhat, de díszítheti is ablakainkat. A rolók nem csak otthonunk, hanem modern irodák árnyékolójának is tökéletesen megfelel.

Funkciójukat tekintve már nem csak az árnyékolás és a belátás megakadályozása a feladatuk, hanem dekorációs szerepük miatt a modern lakberendezési trendek nélkülözhetetlen kiegészítőivé váltak Egyedi atmoszférát kölcsönöznek a helyiségeknek, képesek hangulatossá tenni a környezetet.

Segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb árnyékoló terméket.

Roletta Budapest, roletta árak

Rolettával nem a sötétítés a cél!

A roletta az ízléses fényszabályozás kedvelt eszköze. Cserélje le a függönyöket olyan rolókra, amikkel kevesebb a gond!

roletta vagy a másik nevén a beltéri napháló a modern árnyékolók egyik stílusos modellje. Ez az árnyékoló a korszerű kiegészítők közé tartozik, ami lehet egyszerű vagy éppen díszes is. A textil roló sokféle változatban készül, egyszínű, visszafogott, mintás, színes is lehet, csak ki kell választani a szobák, terek színvilágához és stílusához illő árnyékolót beltérre. A sötétítés nem a roletta feladata, inkább a fényszűrés, a finom fényszabályozás az, amit várhat egy ilyen beltéri árnyékolótól. Az árnyékolót az ablak elé húzva be tudja állítani, hogy mennyi fény szűrődjön be az ablakokon, de lehúzott állapotban is átengedi a fényszűrő textil a napsugarakat. Amellett, hogy a textilek számos színben elérhetőek, maga a textil sem csak fényáteresztő lehet. Mindenki megtalálja a termék választékban azt a beltéri naphálót, amivel a legjobban ki tudja egészíteni az otthonát. Normál árnyékoló, fényszűrő vagy fényzáró is lehet egy roló textil, de átlátszót is készítenek. A roletta nem gyűrődik, nem fújja el a huzat, a macska sem gabalyodik bele. A beltéri napháló további előnye, hogy nagy üvegfelületeken is tud működni. Praktikus és sokszínű lakástextil, arról nem is beszélve, hogy a kifinomult fényszabályozáshoz tökéletes választás.

Válasszon rolettát az ablakaira, ha olyan belső árnyékolóra van szüksége, aminek a rögzítése, a kezelése, a teljesítménye egyaránt megfelel az elvárásainak! A függöny nem az egyetlen lakástextil, amivel ki tudja egészíteni az ablakokat! 

roletta általunk forgalmazott modelljeiből teljes tájékoztatás áll a vásárlók rendelkezésére. Ha érdekli ez a belső árnyékoló, akkor keresse fel a weboldalunkat, nyissa meg az online katalógust és ismerje meg, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik az új árnyékolója! A rendelésben minden vásárlónak a segítségére vagyunk, a kérdésekkel forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén!


Ajánlatkérés
Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Roletta lamella:

A roletta textil választék óriási, a speciális fényszűrőktől kezdve, az átlátszó, normál árnyékoló rolón át a teljes fényzárókig. A speciális fényszűrő érdekessége, hogy megszűri a napsugárzását és visszafogja a meleget, de ettől függetlenül a kilátást nem gátolja. Nevezhetjük ezt beltéri naphálónak is, amely a sötétítés nélküli árnyékolás luxusát nyújtja nekünk. A roló, roletta akár átlátszó vagy teljesen fényzáró az otthon ideális belső árnyékolója, véd a naptól és az ablakok hangulatos dísze is egyszerre.

Roletta működtetése:

A roletta rugós vagy gyöngyláncos működtetésű lehet. A rugós roletta szerkezetébe beépített rugó segítségével szabályozható a roló textil mozgatása, nagyobb méretű roletta esetén a gyöngyláncos változat a praktikusabb, de akár automatizálhatjuk is.

Garancia:

Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk.

Miért válasszon minket?

Mert hisszük, hogy általunk kínált roletták széles választék és szolgáltatásaink ár-érték aránya a piacon elérhető legjobb terméket kínálja.

Roletta termékkatalógus letöltése:

Roletta Budapest, roletta árak
Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek