Roletta Budapest, roletta árak

Tekintse meg napellenző termékleírásunkat

A roletta esztétikus és kimondottan praktikus, mert helyigénye kicsi, egyszerű a kezelhetősége. Sokszor megoldást jelent olyan nyílászárók árnyékolására, ahová a hagyományos függöny fazon nem alkalmazható. Sok esetben pénztárcakímélő, és ráadásul stílusosan illeszkedik akár modern vagy klasszikus lakásba. Rejtve is maradhat, de díszítheti is ablakainkat. A rolók nem csak otthonunk, hanem modern irodák árnyékolójának is tökéletesen megfelel.

Funkciójukat tekintve már nem csak az árnyékolás és a belátás megakadályozása a feladatuk, hanem dekorációs szerepük miatt a modern lakberendezési trendek nélkülözhetetlen kiegészítőivé váltak Egyedi atmoszférát kölcsönöznek a helyiségeknek, képesek hangulatossá tenni a környezetet.

Segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb árnyékoló terméket.

Roletta Budapest, roletta árak
Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Roletta lamella:

A roletta textil választék óriási, a speciális fényszűrőktől kezdve, az átlátszó, normál árnyékoló rolón át a teljes fényzárókig. A speciális fényszűrő érdekessége, hogy megszűri a napsugárzását és visszafogja a meleget, de ettől függetlenül a kilátást nem gátolja. Nevezhetjük ezt beltéri naphálónak is, amely a sötétítés nélküli árnyékolás luxusát nyújtja nekünk. A roló, roletta akár átlátszó vagy teljesen fényzáró az otthon ideális belső árnyékolója, véd a naptól és az ablakok hangulatos dísze is egyszerre.

Roletta működtetése:

A roletta rugós vagy gyöngyláncos működtetésű lehet. A rugós roletta szerkezetébe beépített rugó segítségével szabályozható a roló textil mozgatása, nagyobb méretű roletta esetén a gyöngyláncos változat a praktikusabb, de akár automatizálhatjuk is.

Garancia:

Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk.

Miért válasszon minket?

Mert hisszük, hogy általunk kínált roletták széles választék és szolgáltatásaink ár-érték aránya a piacon elérhető legjobb terméket kínálja.

Roletta termékkatalógus letöltése:

Roletta Budapest, roletta árak
Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek