Rovarháló

Tekintse meg Rovarháló termékleírásunkat

Akadályozza meg a különféle rovarok, szúnyogok és poloskák lakásba jutását. Szúnyoghálóink esetében elsődlegesen az időtállóságra törekedtünk. Célunk, hogy az általunk felszerelt szúnyoghálók még hosszú évek múltán is kiválóan működjenek. Az általunk forgalmazott típusok mind magas minőséget képviselnek, egyszerűen kezelhető masszív darabok. Számos rovarháló típus megtalálható a piacon, de véleményünk szerint nem mindegyik felel meg ezen a kritériumoknak. Ablakra fix illetve rolós. Ajtóra nyíló, oldaltoló és oldalhúzós típusok vannak. A háló anyaga minden esetben üvegszálas, UV álló, antracit szürke színű anyag, ami kiválóan átengedi a fényt, szinte alig észrevehető. Ajtóra minden keretmegoldásunk alumínium profilból készült. Kilincs vagy esővető esetén a háló kiemelésére is van lehetőség akár fémmel, fával vagy műanyaggal. A fix megoldás létezik műanyag kerettel is.

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Bővebben:

A szúnyoghálók ma már elengedhetetlen kiegészítői egy ingatlannak. Biztosítják a szabad légáramlást a házban és kívül tartják a nem kívánt apró betolakodókat. Szinte bármilyen nyílászáróra lehet ma már szúnyoghálót szerelni, legyen az ajtó vagy ablak. Választhatunk fix, eltolható, rolós vagy akár a hagyományos zsanéros típusok közül.

A szürke üvegszál hálónak köszönhetően az emberi szem számára alig láthatóak, így minimális mértékben korlátozzák csak a kilátást.

Miért válasszon minket?

Mert hisszük, hogy általunk kínált rovarháló széles választék és szolgáltatásaink ár-érték aránya a piacon elérhető legjobb terméket kínálja.

Rovarháló termékkatalógus letöltése:

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek