Szalagfüggöny Budapest, szalagfüggöny árak

Statisztikánk alapján 98%-os eséllyel találkozunk. Szalagfüggöny Budapest!

Szalagfüggöny az árnyékolás, a redőny és roló beltéri alternatívája. A szalagfüggöny a belső árnyékolók méltán egyre népszerűbb megoldása. Elegáns szalagfüggönyeink egyaránt alkalmasak irodák, közintézmények ablakainak fedésére, de meghitt családi otthonok belső árnyékolására, díszítésére is kiváló. Gyakran redőny szerelés helyett szalagfüggöny szerelést kérnek tisztelt megrendelőink. Szalagfüggöny nélkül egy modern iroda, ügyfélszolgálat elképzelhetetlen. Több mint száz féle textilünk közül mindenki könnyedén megtalálja az elképzelésének megfelelőt.

A szalagfüggöny modern és divatos termék, mely bármilyen belső helyiségnek elegáns megjelenést tud biztosítani. A szalagfüggöny lamelláinak a szabályozásával kívánt mértékben állítható a bejövő fény mennyisége. A szalagfüggöny anyagának kiválasztásakor nem feledkezzünk meg arról, hogy a fényáteresztés mértékét befolyásolja a szalagfüggöny lamellák anyagának a sűrűsége, illetve színe is.

Nincs meghatározva hogy a szalagfüggöny kezelő hossza mekkora legyen, így az gyakorlatilag bármekkora lehet, a hely sajátosságaihoz igazítható. Kézi mozgatás esetén a gyöngyláncos kezelő segítségével állíthatjuk a lamellák szögét, a zsinórral pedig az elhúzást. Nagyon figyelni kell arra az elhúzásnál, hogy mindíg merőlegessen álljanak a lamellák a karnis tengelyéhez képest, azaz legyenek nyitva. A tengelyirányú elforgatással tudjuk szabályozni a beeső fény mennyisége.

Segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb szalagfüggönyt. Keresse kedvező árainkat! Szalagfüggöny Budapest!

Szalagfüggöny Budapest, szalagfüggöny árak,

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Működtetése:

A szalagfüggöny működtetése lehetséges zsinórral és gyöngylánccal, de motorizált kivitelben is elérhető.

Garancia:

Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk.
Szalagfüggöny típusairól bővebben a letölthető katalógusok menüpont alatt kaphat képet.

Miért válasszon minket?

Mert hisszük, hogy általunk kínált szalagfüggöny széles választéka és szolgáltatásaink ár-érték aránya a piacon elérhető legjobb terméket kínálja.

Szalagfüggöny termékkatalógus letöltése:Szalagfüggöny árak

Blog

Tekintse meg cikkeinket

A redőnyöknek a legjobb tulajdonságai érvényesülnek a redőnykapukban. A redőnyhöz hasonlóan a redőnykapu is lamellákból áll. Mivel a garázsokra szerelt kapu nem árnyékoló szerepet tölt be, hanem a melléképületet zárja le, természetes, hogy nem műanyagból készül vagy hasonló, gyengébb anyagból. Alumínium alapanyaguk pont megfelelő ahhoz, hogy ellenálló és biztonságot adó legyen a garázs kapuja.

Az mindenki számára nyilvánvaló lehet, hogy a nyílászárók a háznak azon részei ahol a legtöbb hő távozik. Ez még e legmodernebb hő védős, 2-3-4 kamrás, üvegek esetén is igaz. Ez különösen azért igaz, mert minél jobban hőszigetelt egy ablak, annál jobb a falak hőszigetelése. Azok, akik jobb ablakokat építenek be, azok a falaikat is jobban hőszigetelik.

Lassan az ősz derekán járunk, visszavonhatatlanul közeledik a hidegebb téli idő is. Ilyenkor érdemes egy kicsit átgondolni, hogy a lakás megfelelően fel van-e készítve a fagyokra: jól zárnak-e az ablakok, nem sérült-e a szigetelés, rendben működik-e a fűtés, ha pedig problémát észlelünk, akkor célszerű mihamarabb orvosolni.

Akinek van saját autója, az tudja, hogy az erős és biztonságos garázs megléte éppen olyan fontos, mint amennyire az autó karbantartása. Hiába ügyel mindenre és gondoskodik arról, hogy az autó állapota tökéletes legyen, ha a garázs nem tudja az ideális körülményeket buztosítani a járműnek.

Beltéri árnyékolót keres és szívesen kipróbálna olyan megoldásokat is, amik nem a hagyományos kategóriába tartoznak?

A napvédelemnek a legegyszerűbben alkalmazható eszköze egy szép, színes napellenző. A klasszikus, könyökkaros napellenzők már bebizonyították, hogy érdemes velük számolni a meleg, nyári hónapokban.

A nyár nem arról szól, hogy a négy fal között ücsörgünk és lemaradunk a szép időről. A nyár a napfényről szól, a kerti partikról, a grill finomságokról, a lusta heverészésről a teraszon, a nagy beszélgetésekről a virágillatú alkonyokban. Mindez akkor a legtökéletesebb, ha közben egy színes napellenzőt lebegtet a szellő a fejünk fölött.

Szalagfüggönnyel ma már sok helyen találkozhatunk, pedig egy időben főleg irodákban alkalmazták ezt az árnyékolót. Napjainkban egyre többen választják a szalagfüggönyt lakásba is, amit a számtalan előnyének köszönhet. Hogy mik is ezek pontosan? Nézzük ezt egy kicsit bővebben!

Napjainkban a globális felmelegedés hatására egyre hosszabbak a nyári aszályos időszakok és sajnos egyre többször kerül sor hőségriadóra is, amikor a napi középhőmérséklet meghaladja a 25 fokot. Ezt különösen a zsúfolt nagyvárosokban nehéz elviselni, ahol kevesebb az árnyékot adó fa, illetve ontja magából a forróságot a beton is.

Nyári időszakban gyakran előfordulnak olyan forró napok, amikor még a klímaberendezések használata mellett is valamennyire érezteti hatását az ingatlanokban a kint tomboló hőség. Ilyenkor szükség van olyan megoldásra, amivel az emberek megakadályozhatják, hogy bejusson a forróság a lakóterekbe.

Sajnos olyan világot élünk, ahol oda kell figyelni a biztonságra. A bűnözők gyorsan felismerik az adódó lehetőségeket, és kihasználják, ha valaki nem védi kellőképpen a lakását, főleg a fővárosban, ahol néha még a közvetlen szomszédok sem ismerik egymást.

A téli időszakban a nyílászárók folyamatosan ki vannak téve az évszak szélsőségeinek. A fagy, a havazás egyes esetekben komoly károkat is okozhat az ablakokban, ezt pedig meg kell akadályozni.

Az olyan árnyékolók, mint amilyen a szalagfüggöny is, letisztult és modern megjelenéssel rendelkeznek. Ez a minimalizmus nem feltétlenül vonatkozik a szerkezetükre, hiszen kicsit több kiegészítőből állnak és másképp működnek, mint egy hagyományos árnyékoló, például függöny esetében.

Szalagfüggönnyel egy időben szinte csak közintézményekben és irodákban lehetett találkozni, napjainkban azonban már egyre népszerűbb ez az árnyékoló magánlakásokban is.

Nehéz választani a szalagfüggöny és a reluxa között. Hiszen mind a szalagfüggöny árak, mind a reluxa árak rendkívül kedvezőek cégünknél. Két csinos, tetszetős, mégis praktikus, költséghatékony és tartós megoldásról van szó.Mutatunk most 8 különbséget a szalagfüggöny és a reluxa között azért, hogy megkönnyítsük a döntést:A reluxa részegységei kisebbek, mint a szalagfüggöny lamellái.

A szalagfüggöny minden unalmas, szürke helyiséget képes feldobni, képes új színt vinni a mindennapi rutin tevékenységek monotonitásába. A szalagfüggöny árak mégis nagyon barátiak, akár Budapesten, akár vidéken keres ilyen megoldást. A szalagfüggöny tehát egy kitűnő árnyékoló, mely rengeteg igényt elégíthet ki. Azt is el kell mondanunk azonban, hogy a szalagfüggöny tisztítására, kezelésére és tárolására is érdemes kicsit jobban odafigyelni annak érdekében, hogy az élmény sokáig felemelő maradhasson.

A szalagfüggöny a hagyományos csipkefüggöny és sötétítőfüggöny előnyeit egyesíti magában, hisz a 89 vagy 127 mm széles szalagfüggöny lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszthetjük be. Kiváló belső árnyékoló a szalagfüggöny, amely a lamellái átlapolásával, egy mozdulattal kizárja a kíváncsi tekinteteket is. Széles választékunkból több féle szalagfüggöny lamella közül lehet választani. Az áttetszőtől a teljes sötétséget biztosító fényzáró szalagfüggönyig.