Szalagfüggöny Budapest, szalagfüggöny árak

Statisztikánk alapján 98%-os eséllyel találkozunk. Szalagfüggöny Budapest!

Szalagfüggöny az árnyékolás, a redőny és roló beltéri alternatívája. A szalagfüggöny a belső árnyékolók méltán egyre népszerűbb megoldása. Elegáns szalagfüggönyeink egyaránt alkalmasak irodák, közintézmények ablakainak fedésére, de meghitt családi otthonok belső árnyékolására, díszítésére is kiváló. Gyakran redőny szerelés helyett szalagfüggöny szerelést kérnek tisztelt megrendelőink. Szalagfüggöny nélkül egy modern iroda, ügyfélszolgálat elképzelhetetlen. Több mint száz féle textilünk közül mindenki könnyedén megtalálja az elképzelésének megfelelőt.

A szalagfüggöny modern és divatos termék, mely bármilyen belső helyiségnek elegáns megjelenést tud biztosítani. A szalagfüggöny lamelláinak a szabályozásával kívánt mértékben állítható a bejövő fény mennyisége. A szalagfüggöny anyagának kiválasztásakor nem feledkezzünk meg arról, hogy a fényáteresztés mértékét befolyásolja a szalagfüggöny lamellák anyagának a sűrűsége, illetve színe is.

Nincs meghatározva hogy a szalagfüggöny kezelő hossza mekkora legyen, így az gyakorlatilag bármekkora lehet, a hely sajátosságaihoz igazítható. Kézi mozgatás esetén a gyöngyláncos kezelő segítségével állíthatjuk a lamellák szögét, a zsinórral pedig az elhúzást. Nagyon figyelni kell arra az elhúzásnál, hogy mindíg merőlegessen álljanak a lamellák a karnis tengelyéhez képest, azaz legyenek nyitva. A tengelyirányú elforgatással tudjuk szabályozni a beeső fény mennyisége.

Segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb szalagfüggönyt. Keresse kedvező árainkat! Szalagfüggöny Budapest!

Szalagfüggöny Budapest, szalagfüggöny árak,

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Működtetése:

A szalagfüggöny működtetése lehetséges zsinórral és gyöngylánccal, de motorizált kivitelben is elérhető.

Garancia:

Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk.
Szalagfüggöny típusairól bővebben a letölthető katalógusok menüpont alatt kaphat képet.

Miért válasszon minket?

Mert hisszük, hogy általunk kínált szalagfüggöny széles választéka és szolgáltatásaink ár-érték aránya a piacon elérhető legjobb terméket kínálja.

Szalagfüggöny termékkatalógus letöltése:Szalagfüggöny árak

Gördülékeny árnyékolás - szalagföggöny.

A szalagfüggöny mint árnyékolástechnikai rendszer elegáns választás irodákházak, konferencitermek és még családi házak, lakások számára is. Az árnyékolás funkcióján túl, térelválasztóként is funkciónálhat. Mivel kiválóan működik nagy szélességekben is, tágas terek megosztására alkalmas. Két fő részből épűl fel, a karnis sínből és a rajta elhelyezkedő lamellákból. A térbe bejutó fény szabályozható a függőleges lamellák állításával. Bezárt állapotban az árnyékoláson túl a szoba intimitását is biztosítja. A szabad kilátás érdekében a lamellákat elhúzhatók, de el is forgathatók. Elhúzott állapotban a gyűjtésnél a lamellák kis helyet foglalnak.

Lamellák

A lamellák UV stabil anyagból speciális portaszító réteggel kezelt anyagból készülnek. A portaszító rétegnek köszönhetően nehezen koszolódik. Számos típust kínálunk, különböző anyagokból, változatos mintázattal és színvilággal. Egyéni ízlés kialakításához a lemella lehet 127 mm, 89 mm, 63 mm és 250 mm széles is.

Textilek

Különböző textúrájú és széles színválasztékú fényáteresztő, fényzáró és lángálló lamellákkal állunk megrendelőink rendelkezésére. A lamellák akár textúrájukban, akár színükben tetszés szerint kombinálható, ezzel teret adva minden design képzeletnek. Változatos színek ötvözése egy karnison belül vitalitást kölcsönöz otthonában. A lamellák tekeredését, deformálódását az aljukba fűzött súlyok gátolják, amelyeket egy lácsor kapcsol össze.

Lamellák gyűjtése

A lamellák függöleges tengely körül közel 180 fokban elforgatható, így hatékonyan szabályozható a bejutó fény. Teljes elhúzás esetén a lamellák gyűjtési poziciója opciónálisan lehetségess a kezelőhöz, a kezelő ellentétes oldalához, kétoldalra, középre vagy akár szakaszosan is. Ferde karnis megoldásnál a legnagyobb felé gyűjtödnek a lamellák.

Különlegességek

Dekoratív és kretív megoldások. A spagetti függönyön akár át is sétálhat, hisz nincs a lamellák aljában sem súly, sem összekötő gyöngylánc. A spagetti lamellák 89 mm szélesek és akár 300 cm egybefüggő függönyt is lefedhetnek. Nyomtatott szalagfüggöny. Ha a tengerparton akarja érezni magát, vagy a cég logóját látná viszont kíválló megoldás a nyomott szalagfüggöny. Kíválló reklámhordozó, egyedi megoldások valósíthatók meg.

Függöny karnisok

A karnisok húzott alumínium profilból, alapszínként fehérre szinterezve készülnek. Felár ellenében a karnis bármely RAL színskála szerinti színre átfesthető. Többféle karnis típust különböztetünk meg. A generációs igények alakulásának megfelelően standard, ívelt és opcionálisan beépitett ledsorral szerelt karnisok közül válogathatunk. A szalagfüggöny felhasználási területét tovább növeli, hogy hajlíthatók ezáltal ívelt felületen is alkalmazhatók.

Rögzítés

A szalagfüggöny szerelhető mennyezetre, ablaknyíllásba másnéven kávába, oldalfalra, egyenes és ferde síkra egyaránt. A rögzítés történhet klipsz vagy oldalkonzól segítségével. Alapból fehérre színterezett rögzítési megoldások A RAL színskála bármely színére átfesthetők.

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek