Szalagfüggöny Budapest, szalagfüggöny árak

Statisztikánk alapján 98%-os eséllyel találkozunk. Szalagfüggöny Budapest!

Szalagfüggöny az árnyékolás, a redőny és roló beltéri alternatívája. A szalagfüggöny a belső árnyékolók méltán egyre népszerűbb megoldása. Elegáns szalagfüggönyeink egyaránt alkalmasak irodák, közintézmények ablakainak fedésére, de meghitt családi otthonok belső árnyékolására, díszítésére is kiváló. Gyakran redőny szerelés helyett szalagfüggöny szerelést kérnek tisztelt megrendelőink. Szalagfüggöny nélkül egy modern iroda, ügyfélszolgálat elképzelhetetlen. Több mint száz féle textilünk közül mindenki könnyedén megtalálja az elképzelésének megfelelőt.

A szalagfüggöny modern és divatos termék, mely bármilyen belső helyiségnek elegáns megjelenést tud biztosítani. A szalagfüggöny lamelláinak a szabályozásával kívánt mértékben állítható a bejövő fény mennyisége. A szalagfüggöny anyagának kiválasztásakor nem feledkezzünk meg arról, hogy a fényáteresztés mértékét befolyásolja a szalagfüggöny lamellák anyagának a sűrűsége, illetve színe is.

Nincs meghatározva hogy a szalagfüggöny kezelő hossza mekkora legyen, így az gyakorlatilag bármekkora lehet, a hely sajátosságaihoz igazítható. Kézi mozgatás esetén a gyöngyláncos kezelő segítségével állíthatjuk a lamellák szögét, a zsinórral pedig az elhúzást. Nagyon figyelni kell arra az elhúzásnál, hogy mindíg merőlegessen álljanak a lamellák a karnis tengelyéhez képest, azaz legyenek nyitva. A tengelyirányú elforgatással tudjuk szabályozni a beeső fény mennyisége.

Segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb szalagfüggönyt. Keresse kedvező árainkat! Szalagfüggöny Budapest!

Szalagfüggöny Budapest, szalagfüggöny árak,

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Működtetése:

A szalagfüggöny működtetése lehetséges zsinórral és gyöngylánccal, de motorizált kivitelben is elérhető.

Garancia:

Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk.
Szalagfüggöny típusairól bővebben a letölthető katalógusok menüpont alatt kaphat képet.

Miért válasszon minket?

Mert hisszük, hogy általunk kínált szalagfüggöny széles választéka és szolgáltatásaink ár-érték aránya a piacon elérhető legjobb terméket kínálja.

Szalagfüggöny termékkatalógus letöltése:Szalagfüggöny árak

Blog

Tekintse meg cikkeinket

Nehéz választani a szalagfüggöny és a reluxa között. Hiszen mind a szalagfüggöny árak, mind a reluxa árak rendkívül kedvezőek cégünknél. Két csinos, tetszetős, mégis praktikus, költséghatékony és tartós megoldásról van szó.Mutatunk most 8 különbséget a szalagfüggöny és a reluxa között azért, hogy megkönnyítsük a döntést:A reluxa részegységei kisebbek, mint a szalagfüggöny lamellái.

A szalagfüggöny minden unalmas, szürke helyiséget képes feldobni, képes új színt vinni a mindennapi rutin tevékenységek monotonitásába. A szalagfüggöny árak mégis nagyon barátiak, akár Budapesten, akár vidéken keres ilyen megoldást. A szalagfüggöny tehát egy kitűnő árnyékoló, mely rengeteg igényt elégíthet ki. Azt is el kell mondanunk azonban, hogy a szalagfüggöny tisztítására, kezelésére és tárolására is érdemes kicsit jobban odafigyelni annak érdekében, hogy az élmény sokáig felemelő maradhasson.

A szalagfüggöny a hagyományos csipkefüggöny és sötétítőfüggöny előnyeit egyesíti magában, hisz a 89 vagy 127 mm széles szalagfüggöny lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszthetjük be. Kiváló belső árnyékoló a szalagfüggöny, amely a lamellái átlapolásával, egy mozdulattal kizárja a kíváncsi tekinteteket is. Széles választékunkból több féle szalagfüggöny lamella közül lehet választani. Az áttetszőtől a teljes sötétséget biztosító fényzáró szalagfüggönyig.