Zsalúzia

Tekintse meg Zsalúzia termékleírásunkat

A zsalúzia a reluxa kültéri változata. Mozgatásuk az épület belsejéből irányított. Alkatrészei az időjárás viszontagságainak ellenállnak. A napsugarak a nagy üvegfelületeken hamar felmelegítik a belső teret. Beltéri árnyékolókkal nem védekezhetünk megfelelően a nap melegítő hatása ellen. Erre kínálnak hatékony megoldást a kültéri árnyékolók.

Segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb árnyékoló terméket.

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Zsalúzia lamella:

Alumínium lamellák peremezve. A peremezésnek köszönhetően a lamella szélállósága megnő, így akár nagyobb szélességekben is alkalmazható.

Működtetése:

A zsalúzia működhet belső hajtókarral, vagy az energiafelhasználás és kényelem szempontjából motorizálhatók is.

Garancia:

Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk.

Miért válasszon minket?

Mert hisszük, hogy általunk kínált redőnyök széles választék és szolgáltatásaink ár-érték aránya a piacon elérhető legjobb terméket kínálja.

Zsalúzia termékkatalógus letöltése:

Zsalúzia, nagy üvegfelületekre tervezve!

A zsalúzia a kültéri árnyékolók egyre népszerűbbé váló képviselője! Ön is bizonyára találkozott már ezzel a típusú árnyékolóval, hiszen kültéri modellről van szó. A zsalúzia tulajdonságait a legjobban a nagy méretű üvegfelületekből álló nyílászáróknál lehet érvényesíteni. A francia ablakok, a terasz körbefutó üvegezése is ide tartozik.

Ez a kültéri árnyékoló első látásra a redőny vagy a reluxa külsejét és működését sugallja. Mindkettőre hasonlít, de egyikkel sem egyezik meg teljesen. A zsalúziából is létezik több méret és több típus a beépítés vagy a mozgathatóság szempontjából. A kiválasztásuk a szakemberek tanácsa alapján történik, annak alapján, hogy a nyílászárók és az ingatlan kialakítása pontosan milyen lehetőségeket enged meg.

A zsalúzia modern változatai alumíniumból készülnek. A redőnyökhöz és a reluxákhoz hasonlóan lamellákból épülnek fel, amiket karral vagy akár egy gombnyomással, távirányítóval is lehet mozgatni. Az árnyékoló mérete nem jelent akadályt, ugyanúgy képes gördülékenyen mozogni le és fel, mint egy átlagos méretű redőny. A nagy üvegfelületek, például egy nappali vagy téli kert körül így nem csupán védve vannak, de a fényszabályozás és a belátás elleni védelem is maximális hatékonysággal meg van oldva.

zsalúzia lamellái finoman állíthatóak, lehetnek teljesen zárt állásban, teljesen szétnyitva vagy éppen csak annyira, hogy beengedjék a napsugarakat. Minden évszakban hasznos egy ilyen kültéri árnyékoló, mert védi a nyílászárókat a széltől, esőtől, hidegtől, valamint a szobát a túlzott felmelegedéstől, arról nem is beszélve, hogy a téli mínuszokban még hőszigetelni is lehet vele.

A zsalúzia sokoldalú, könnyen kezelhető, esztétikus és erős árnyékoló, ami hozzá tud tenni az ingatlan komfortjához és természetesen annak értékéhez is. Keressen minket bizalommal, amennyiben ez a típusú árnyékoló megtetszett Önnek és szeretne sajátot vásárolni! A honlapunkon találja a cég elérhetőségeit és ezeken tud személyre szabott árajánlatot kérni tőlünk a kültéri árnyékolókhoz!

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek