Zsalúzia

Tekintse meg Zsalúzia termékleírásunkat

A zsalúzia a reluxa kültéri változata. Mozgatásuk az épület belsejéből irányított. Alkatrészei az időjárás viszontagságainak ellenállnak. A napsugarak a nagy üvegfelületeken hamar felmelegítik a belső teret. Beltéri árnyékolókkal nem védekezhetünk megfelelően a nap melegítő hatása ellen. Erre kínálnak hatékony megoldást a kültéri árnyékolók.

Segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb árnyékoló terméket.

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Zsalúzia lamella:

Alumínium lamellák peremezve. A peremezésnek köszönhetően a lamella szélállósága megnő, így akár nagyobb szélességekben is alkalmazható.

Működtetése:

A zsalúzia működhet belső hajtókarral, vagy az energiafelhasználás és kényelem szempontjából motorizálhatók is.

Garancia:

Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk.

Miért válasszon minket?

Mert hisszük, hogy általunk kínált redőnyök széles választék és szolgáltatásaink ár-érték aránya a piacon elérhető legjobb terméket kínálja.

Zsalúzia termékkatalógus letöltése:

Zsalúzia, nagy üvegfelületekre tervezve!

A zsalúzia a kültéri árnyékolók egyre népszerűbbé váló képviselője! Ön is bizonyára találkozott már ezzel a típusú árnyékolóval, hiszen kültéri modellről van szó. A zsalúzia tulajdonságait a legjobban a nagy méretű üvegfelületekből álló nyílászáróknál lehet érvényesíteni. A francia ablakok, a terasz körbefutó üvegezése is ide tartozik.

Ez a kültéri árnyékoló első látásra a redőny vagy a reluxa külsejét és működését sugallja. Mindkettőre hasonlít, de egyikkel sem egyezik meg teljesen. A zsalúziából is létezik több méret és több típus a beépítés vagy a mozgathatóság szempontjából. A kiválasztásuk a szakemberek tanácsa alapján történik, annak alapján, hogy a nyílászárók és az ingatlan kialakítása pontosan milyen lehetőségeket enged meg.

A zsalúzia modern változatai alumíniumból készülnek. A redőnyökhöz és a reluxákhoz hasonlóan lamellákból épülnek fel, amiket karral vagy akár egy gombnyomással, távirányítóval is lehet mozgatni. Az árnyékoló mérete nem jelent akadályt, ugyanúgy képes gördülékenyen mozogni le és fel, mint egy átlagos méretű redőny. A nagy üvegfelületek, például egy nappali vagy téli kert körül így nem csupán védve vannak, de a fényszabályozás és a belátás elleni védelem is maximális hatékonysággal meg van oldva.

zsalúzia lamellái finoman állíthatóak, lehetnek teljesen zárt állásban, teljesen szétnyitva vagy éppen csak annyira, hogy beengedjék a napsugarakat. Minden évszakban hasznos egy ilyen kültéri árnyékoló, mert védi a nyílászárókat a széltől, esőtől, hidegtől, valamint a szobát a túlzott felmelegedéstől, arról nem is beszélve, hogy a téli mínuszokban még hőszigetelni is lehet vele.

A zsalúzia sokoldalú, könnyen kezelhető, esztétikus és erős árnyékoló, ami hozzá tud tenni az ingatlan komfortjához és természetesen annak értékéhez is. Keressen minket bizalommal, amennyiben ez a típusú árnyékoló megtetszett Önnek és szeretne sajátot vásárolni! A honlapunkon találja a cég elérhetőségeit és ezeken tud személyre szabott árajánlatot kérni tőlünk a kültéri árnyékolókhoz!

Gördülékeny árnyékolás - szalagföggöny.

A szalagfüggöny mint árnyékolástechnikai rendszer elegáns választás irodákházak, konferencitermek és még családi házak, lakások számára is. Az árnyékolás funkcióján túl, térelválasztóként is funkciónálhat. Mivel kiválóan működik nagy szélességekben is, tágas terek megosztására alkalmas. Két fő részből épűl fel, a karnis sínből és a rajta elhelyezkedő lamellákból. A térbe bejutó fény szabályozható a függőleges lamellák állításával. Bezárt állapotban az árnyékoláson túl a szoba intimitását is biztosítja. A szabad kilátás érdekében a lamellákat elhúzhatók, de el is forgathatók. Elhúzott állapotban a gyűjtésnél a lamellák kis helyet foglalnak.

Lamellák

A lamellák UV stabil anyagból speciális portaszító réteggel kezelt anyagból készülnek. A portaszító rétegnek köszönhetően nehezen koszolódik. Számos típust kínálunk, különböző anyagokból, változatos mintázattal és színvilággal. Egyéni ízlés kialakításához a lemella lehet 127 mm, 89 mm, 63 mm és 250 mm széles is.

Textilek

Különböző textúrájú és széles színválasztékú fényáteresztő, fényzáró és lángálló lamellákkal állunk megrendelőink rendelkezésére. A lamellák akár textúrájukban, akár színükben tetszés szerint kombinálható, ezzel teret adva minden design képzeletnek. Változatos színek ötvözése egy karnison belül vitalitást kölcsönöz otthonában. A lamellák tekeredését, deformálódását az aljukba fűzött súlyok gátolják, amelyeket egy lácsor kapcsol össze.

Lamellák gyűjtése

A lamellák függöleges tengely körül közel 180 fokban elforgatható, így hatékonyan szabályozható a bejutó fény. Teljes elhúzás esetén a lamellák gyűjtési poziciója opciónálisan lehetségess a kezelőhöz, a kezelő ellentétes oldalához, kétoldalra, középre vagy akár szakaszosan is. Ferde karnis megoldásnál a legnagyobb felé gyűjtödnek a lamellák.

Különlegességek

Dekoratív és kretív megoldások. A spagetti függönyön akár át is sétálhat, hisz nincs a lamellák aljában sem súly, sem összekötő gyöngylánc. A spagetti lamellák 89 mm szélesek és akár 300 cm egybefüggő függönyt is lefedhetnek. Nyomtatott szalagfüggöny. Ha a tengerparton akarja érezni magát, vagy a cég logóját látná viszont kíválló megoldás a nyomott szalagfüggöny. Kíválló reklámhordozó, egyedi megoldások valósíthatók meg.

Függöny karnisok

A karnisok húzott alumínium profilból, alapszínként fehérre szinterezve készülnek. Felár ellenében a karnis bármely RAL színskála szerinti színre átfesthető. Többféle karnis típust különböztetünk meg. A generációs igények alakulásának megfelelően standard, ívelt és opcionálisan beépitett ledsorral szerelt karnisok közül válogathatunk. A szalagfüggöny felhasználási területét tovább növeli, hogy hajlíthatók ezáltal ívelt felületen is alkalmazhatók.

Rögzítés

A szalagfüggöny szerelhető mennyezetre, ablaknyíllásba másnéven kávába, oldalfalra, egyenes és ferde síkra egyaránt. A rögzítés történhet klipsz vagy oldalkonzól segítségével. Alapból fehérre színterezett rögzítési megoldások A RAL színskála bármely színére átfesthetők.

Telefon:+36 20 455 9017, +36 20 582 9379
E-mail:info@kiralyarnyek.hu
Elérhetőségek